Over The Kuldipsingh Group

The Kuldipsingh Group bestaat uit verschillende ondernemingen. Iedere onderneming van de groep heeft haar eigen specialiteit die varieert van de verkoop van bouwmaterialen tot het uitvoeren van enorme bouwprojecten.

Samen kunnen de bedrijven ieder bouwproject realiseren. The Kuldipsingh Group richt zich op zowel professionals als doe-het-zelvers.

Duurzaamheid en veiligheid
Duurzaamheid en veiligheid in de bouw is voor The Kuldipsingh Group van essentieel belang. De kwaliteit van de producten en werkzaamheden worden gewaarborgd door de verschillende trainingen die de werknemers volgen en de diverse certificaten die zijn behaald.

Uitstekende kwaliteit
De uitstekende kwaliteit van het werkmateriaal en de grondstoffen in combinatie met de gedegen kennis van de medewerkers van Kuldipsingh, zorgen al sinds 1979 voor vele succesvolle bouwprojecten in Suriname.

The Kuldipsingh Group is een groeiend bedrijf en continu op zoek naar verdere uitbreidingsmogelijkheden

Missie

Kuldipsingh levert hoogwaardige bouwmaterialen voor ruwbouw en afbouw, realiseert infrawerken en levert diensten van hoge kwaliteit in de transportsector, de havensector en bouwgerelateerde sectoren.

De doelgroepen zijn aannemers, projectontwikkelaars, architecten, doe-het-zelvers, eigenaren van onroerend goed en/of grond, de overheid, wederverkopers, bedrijven en particulieren met transportbehoeften en bedrijven in de energiesector.

Kuldipsingh streeft naar winstmaximalisatie, zonder dat zij daarbij maatschappelijke doelstellingen, zoals het kansen creëren voor jongeren en het sponsoren van goede doelen, uit het oog verliest.

Visie

Kuldipsingh is als voorloper altijd op zoek naar nieuwe markten en producten in de bouwsector.

Over The Kuldipsingh Group