gespecialiseerd in het uitvoeren en leveren van diensten
in de energiesector (olie en gas)

Kuldipsingh Oilfield Services

Kuldipsingh Oilfield Services N.V. richt zich voornamelijk op het uitvoeren en leveren van diensten in de energiesector (olie en gas). De diensten die deze onderneming uitvoert en levert zijn zeer divers. Van het boren en afwerken van olieputten, het onderhoud en schoonspoelen van productieputten tot aan de verkoop van (boor)materialen en onderdelen. Als innovatieve onderneming introduceert Oilfield Services zelf ook nieuwe technieken.

Kwaliteit en training
Met beide handen worden kansen aangegrepen om, samen met joint ventures, de kwaliteit van het bedrijf te verhogen en de know-how uit te breiden. De training van lokale mensen voor dit gespecialiseerde werk maakt een belangrijk deel uit van het beleid van het bedrijf. Daarnaast zijn veiligheid en kwaliteit de twee belangrijkste speerpunten van Kuldipsingh Oilfield Services.

Veilige werkomgeving
Het doel is het creëren van een veilige werkomgeving, zowel voor eigen personeel als voor die van derden. Dit wordt gedaan door het voortdurend aanbrengen van verbeteringen, niet alleen op gebied van kwaliteit en veiligheid maar ook op gebied van milieu. Door samen te werken kunnen Kuldipsingh Oilfield Services en haar partners een scala van diensten aanbieden voor de olie- en gasindustrie in Suriname om vervolgens gezamelijk de productie in onderontwikkeld gebied uit te breiden.

 

Innovatieve onderneming
Als innovatieve onderneming, introduceert Oilfield Services zelf ook nieuwe technieken. Als er voor een klus (zwaar) materieel nodig is, of een industrieel of maritiem transport, dan behoort dat tot de mogelijkheden. Uiteraard wordt het (transport)materieel bediend door gekwalificeerd personeel. Om dit te realiseren, werkt Oilfield Services nauw samen met de andere bedrijven van Kuldipsingh.
Constructie en civiele engineering, het beheren van infrastructuur, het verlenen van technische bijstand en het bieden van havenfaciliteiten zoals opslag en afhandeling, behoren tevens tot de kernactiviteiten van Oilfield Services.

Certificaten en veiligheidsdocumenten
Veiligheid en kwaliteit zijn twee van de belangrijkste speerpunten van Kuldipsingh. Voor het werken met gas en olie zijn die kenmerken onontbeerlijk. Daarom vinden er bij het bedrijf continu verbeteringen plaats op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu. Het creëren van een veilige werkomgeving, voor zowel haar medewerkers als die van derden, ziet Kuldipsingh als een van haar kerncompetenties. Om deze competenties te waarborgen beschikt Kuldipsingh over de volgende documenten en certificaten:

  • QMS Manual v 1.1
  • External Audit report v 0.1
  • Quality Policy v 1.1. 

De expertises van Oilfield Services:

OLIEVELD DIENSTEN

Oilfield services

E-mail uw vraag

}

Contact & Openingstijden

Klantenservice

+(597) 46 46 33

Kuldipsingh Oilfield Services N.V.