ramen, deuren, kozijnen…
de wensen van de klant staan centraal bij Geveltechniek

Kuldipsingh Geveltechniek N.V.

Alles voor in en aan de gevel is bij Kuldipsingh Geveltechniek verkrijgbaar. Het assortiment bestaat uit aluminium ramen, deuren, kozijnen, gordijngevels, verandadaken, serres, louvres, roosters, balustrades (verschillende soorten) en glas. Alle producten zijn van hoogwaardige Europese kwaliteit.

Europese normen
De ramen en deuren worden vervaardigd van aluminium profielsystemen die voldoen aan alle Europese normen op het gebied van isolatie, veiligheid, comfort, design en techniek.

Getoogde ramen
De profielen hoeven niet rechthoekig te zijn. Met behulp van de buigmachine kunnen er ook getoogde ramen en deuren gemaakt worden.

Vouw- en schuifdeuren
Kuldipsingh Geveltechniek verkoopt ook vouw- en schuifdeuren. Deze deuren zijn zeer geschikt voor iedereen die een gebruiksvriendelijke en ruimtebesparende oplossing zoekt.

Extra hoge uitvoering
Om tegemoet te komen aan de huidige trend in architectuur en design maakt Kuldipsingh Geveltechniek deze deuren ook in een extra hoge uitvoering.

Automatische schuifdeuren
Voor winkels en bedrijven zijn automatische schuifdeuren een praktische oplossing. De geautomatiseerde KONE-schuifdeur is uitgevoerd met het speciale UniDrive besturingssysteem en heeft een lange levensduur.

Gevelaankleding
Naast de ramen en deuren heeft Kuldipsingh Geveltechniek ook een oplossing voor de gevelaankleding van een gebouw in de vorm van gordijngevels. Een gordijngevel is een relatief lichte doorlopende gevel, bestaande uit verdiepingshoge elementen van aluminiumprofielen met een invulling van voornamelijk glas.

Hang- en sluitwerk
Al het hang- en sluitwerk is gemaakt van RVS en voorzien van het SKG-keurmerk.

 

Ons assortiment

  • aluminium ramen
  • aluminium deuren
  • aluminium kozijnen
  • gordijngevels en spidergevels
  • serres
  • louvres en roosters
  • ballustrades en verandadaken
  • diverse soorten glas

ISO 9001:2015 GECERTIFICEERD

We streven er naar om altijd zo hoog mogelijke kwaliteit en service te leveren.
Daarom kiezen we voor een ISO certificering.

De expertise van Geveltechniek:

afbouw

afbouw

Assortiment

Hardglazen deur

Draaikiepraam

Jalouzieraam

Vouwdeur

E-mail uw vraag

}

Contact & Openingstijden

Klantenservice

+(597) 55 14 56

Kuldipsingh Geveltechniek N.V.