(Sier)bestrating

Wilt u sierbestrating kopen om een unieke uitstraling te creëren bij uw huis of ander pand in Suriname? Het kopen en plaatsen van nieuwe tegels of andere bestrating is namelijk de eerste stap naar dat prachtige pand, huis of gebouw in Suriname. Bovendien is een mooie bestrating bepalend voor de eerste indruk én de uitstraling van de omgeving.

Met het kopen van sierbestrating, mooie tegels of ander bestrating van Kuldipsingh in Suriname, creëert u de sfeer die past bij de omgeving.

Onze betonnen bestratingselementen zijn zeer duurzaam, makkelijk in het onderhoud en kunnen zowel voor trottoirs als voor sierbestrating worden gebruikt. U kunt deze tegels of een andere vorm van bestrating in verschillende kleuren kopen bij onze groothandel in Suriname.

Sierbestrating kopen voor de finishing touch van uw woning of bedrijfspand in Suriname

U kunt bij ons verschillende soorten sierbestrating, tuintegels en andere bestrating, kopen voor uw project in Suriname. Zo is de betonnen klinker zeer geschikt voor het verharden van uw oprit. Deze geeft de stevigheid die nodig is om het gewicht van de auto te dragen, oogt mooi, is makkelijk in het onderhoud en snel geplaatst. Ook voor parkeerplaatsen, wegenbouw rondom bedrijfspanden in Suriname en als sierbestrating voor tuinen, is de betonnen klinker of een van de andere tuintegels die u bij ons kunt kopen zeer geschikt.

Wij bieden onder andere de volgende bestrating aan in ons assortiment:

  • Tuintegels (diverse afmetingen en toplaag structuren)
  • Klinkers (rechthoek-, vierkant-, klaver-, I-profiel, bisschopsmuts en trianglo (diverse afmetingen)
  • Opsluitbanden
  • Trottoirbanden
  • V-goten
  • Trottoirkolken

Bestel eenvoudig uw sierbestrating

Bekijk onze sierbestrating in ons assortiment en bestel eenvoudig uw favoriet. Heeft u vragen over onze sierbestrating en de mogelijkheden om uw tegels of andere bestrating eenvoudig te kopen bij een van onze vestigingen in Suriname? Onze medewerkers geven u deskundig advies en denken graag met u mee. Stuur een e-mail naar info@kuldipsingh.net of neem telefonisch contact op met een van de onderstaande vestigingen als u meer wilt weten over onze producten en diensten:

Dr. S. Redmondstraat 195, Paramaribo: (+597) 47 40 87

Anamoestraat 2367, Paramaribo: (+597) 55 12 04

Duisburglaan 37, Paramaribo: (+597) 49 98 70

Martin Luther Kingweg 291, Wanica: (+597) 37 24 18

Gerelateerde producten en diensten

Betonijzer

IJzerwaren en staalwaren

Betonproducten

Afbouw(Sier)bestrating