build it, fix it – think KULDIPSINGH

VESTIGINGEN

build it, fix it – think KULDIPSINGH

VESTIGINGEN

(Sier)bestrating

Wilt u sierbestrating kopen om een unieke uitstraling te creëren bij uw huis of pand in Suriname? Het kopen en plaatsen van nieuwe tegels is namelijk de eerste stap naar dat prachtige pand, huis of gebouw. Bovendien is een mooie bestrating bepalend voor de eerste indruk én de uitstraling van de omgeving. Met het kopen van sierbestrating of mooie tegels van Kuldipsingh in Suriname, creëert u de sfeer die past bij die omgeving. Onze betonnen tegels zijn zeer duurzaam en makkelijk in het onderhoud. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen zowel voor trottoirs als voor sierbestrating worden gebruikt.

Sierbestrating kopen voor de finishing touch

U kunt bij ons verschillende soorten sierbestrating, tegels en bouwstenen kopen voor uw project in Suriname. Zo is de betonnen klinker zeer geschikt voor het verharden van de oprit. Deze geeft de stevigheid die nodig is om het gewicht van de auto te dragen, oogt mooi, is makkelijk in het onderhoud en snel geplaatst. Ook voor parkeerplaatsen, wegenbouw rondom bedrijfspanden in Suriname en als sierbestrating voor tuinen, is de betonnen klinker of een van de andere tegels die u bij ons kunt kopen zeer geschikt. Wij bieden onder andere de volgende producten aan in ons assortiment:

Tegels (diverse afmetingen)

Klinkers (rechthoek-, klaver- en I-profiel, diverse afmetingen)

Opsluitbanden

Trottoirbanden

V-goten

Trottoirkolken

Bestel eenvoudig uw sierbestrating

Bekijk onze sierbestrating in ons assortiment en bestel eenvoudig uw favoriet. Heeft u vragen over onze sierbestrating en de mogelijkheden om uw nieuwe tegels of klinkers eenvoudig te kopen bij onze vestigingen in Suriname? Onze medewerkers geven u graag deskundig advies en denken graag met u mee. Stuur een e-mail naar info@kuldipsingh.net of neem telefonisch contact op met een van de vestigingen als u meer wilt weten over onze producten en diensten:

Dr. S. Redmondstraat 195, Paramaribo: (+597) 47 40 87

Anamoestraat 2367, Paramaribo: (+597) 55 12 04

Duisburglaan 37, Paramaribo: (+597) 49 98 70

Martin Luther Kingweg 291, Wanica: (+597) 37 24 18

Gerelateerde producten en diensten

Betonijzer

IJzerwaren en staalwaren

Betonproducten