uitstekende kwaliteit dak-, wand- en vloerplaten
én metalen profielen voor wanden en plafonds

Kuldipsingh Metals N.V.

Vakmanschap in dak-, wand en vloerplaten.
Kleur en kwaliteit voor jarenlange tevredenheid.

 Kuldipsingh Metals is gespecialiseerd in het vervaardigen van diverse soorten geprofileerde platen. In de fabriek wordt het ruwe plaatmateriaal verwerkt tot hoogwaardige eindproducten zoals golfplaten, trapezium, dak- en wandplaten, dakpanplaten, nokplaten en vloerplaten voor bekistingen. Sinds 2019 worden er door Kuldipsingh Metals ook metalen profielen voor wand, plafond, dak en gevel geproduceerd.

Geprofileerde platen

Plaatmateriaal is voor de bouw vaak een uitstekende oplossing. Het is snel te monteren, is duurzaam en heeft weinig onderhoud. Om aan de verschillende smaken en wensen van alle klanten tegemoet te komen vervaardigt Kuldipsingh Metals niet alleen de klassieke golfplaten, maar ook de moderne trapeziumplaten en dakplaten met traditionele dakpanvorm.

Golfplaten en trapeziumplaten
De golfplaten en trapeziumplaten zijn verkrijgbaar in zowel gegalvaniseerd aluminium als in Aluzinc. De dakpanplaten zijn alleen verkrijgbaar in gegalvaniseerd aluminium. Alle dak- en wandplaten worden verkocht in verschillende kleuren, lengtes en diktes.

Stalen bekistingplaten (vloerplaten)
De gegalvaniseerde stalen bekistingplaten (vloerplaten) zijn zeer geschikt voor dragende betonvloeren of als blijvende bekisting. Plaatsing van de platen is eenvoudig en het profiel en de speciale inkepingen zorgen voor een goede hechting van het beton.

Metalen profielen

Metalen profielen, gemaakt uit verzinkt staal, vormen de basis voor scheidingswanden en worden gebruikt voor het snel en netjes afwerken van plafond, wand, dak en gevel. Het frame is zeer stabiel waardoor isolatie en beplating makkelijk kunnen worden aangebracht.

Verkoop via de Kuldipsingh winkels
The Kuldipsingh Group heeft ervoor gekozen om alle producten van Kuldipsingh Metals te verkopen via de winkels van Handelmaatschappij Kuldipsingh. Klanten kunnen daar terecht voor advies en het plaatsen van hun bestelling.

 

ISO 9001:2015 GECERTIFICEERD
We streven er naar om altijd zo hoog mogelijke kwaliteit en service te leveren.
Daarom kiezen we voor een ISO certificering.

 

De expertises van Kuldipsingh Metals:

ruwbouw

ruwbouw

E-mail uw vraag

}

Contact & Openingstijden

Klantenservice

+(597) 45 74 45

Kuldipsingh Metals N.V.