dé specialist in Suriname voor verhuur van zwaar materieel
en transporten over land en water

Kuldipsingh Equipment N.V.

Groot transport, bijzonder transport, extreem transport…
Kuldipsingh Equipment N.V. zorgt ervoor dat het op de juiste plaats komt.

Kuldipsingh Equipment is gespecialiseerd in bijzonder transport. Bij dit soort transporten, vaak met objecten van buitensporig formaat en of gewicht, komt veel kijken. Vaak moet de weg vrijgemaakt worden van obstakels en elektriciteitsdraden, zodat het transport veilig kan passeren. Ook het regelen van speciaal equipment zoals kranen en heftrucks om te laden en te lossen hoort bij de dienstverlening.

Transport over water

Het transport over water behoort ook tot de taken van Kuldipsingh Equipment. Het opscheppen van dit zand vanuit de rivier behoort tot de taken van de watervloot van Kuldipsingh Equipment. Dit zand wordt gebruikt voor het vervaardigen van beton. Daarnaast kan het bedrijf ingehuurd worden voor het transport van goederen en equipment naar werkzaamheden in het binnenland (tot de stuwdam).
De vloot bestaat uit duwboten, diverse pontons en werkeilanden voor het laden en lossen.

Verhuur zwaar materieel

Naast het verzorgen van speciaal transport richt Kuldipsingh Equipment zich op de verhuur van zwaar materieel. Het equipmentpark van Kuldipsingh Equipment bestaat uit onder andere loaders, graafmachines, heftrucks, hijskranen met hijscapaciteiten vanaf 30 tot 120 ton en trekkers met diverse type trailers.

Referenties
Veel bedrijven maken gebruik van de diensten van Kuldipsingh Equipment. Bedrijven zoals VSH United, Staatsolie Maatschappij Suriname N.V., MAN, B&W Canada, DACO HEAVY LIFT, BWSC, Integra Marines & Freight Services, IAMGOLD en Newmont Goldcorp Suriname LLC zijn al geruime tijd klant van Kuldipsingh Equipment.

ISO 9001:2015 GECERTIFICEERD

We streven er naar om altijd zo hoog mogelijke kwaliteit en service te leveren.
Daarom kiezen we voor een ISO certificering.

ISO 45001:2018 GECERTIFICEERD

Kuldipsingh Equipment N.V. heeft de grenzen en toepasselijkheid van het G&VW‐managementsysteem bepaald om het toepassingsgebied vast te stellen.

Bij het vaststellen van het toepassingsgebied heeft zij rekening gehouden met:

  • De externe en interne punten (issues)
  • De eisen van de stakeholders;
  • Rekening houden met de geplande of uitgevoerde werk gerelateerde activiteiten.

Het toepassingsgebied moet als gedocumenteerde informatie beschikbaar zijn. Op basis van een analyse van de bovenstaande issues van zorg, de belangen van de stakeholders en met inachtneming van haar diensten, heeft KE N.V. de scope van het managementsysteem als volgt bepaald:

“Verhuur van zwaar materieel aan zusterbedrijven en derden met chauffeurs/operators en het transport van goederen namens de zusterbedrijven en derden, zowel te land als te water”.

Het gezondheid- en veilig werkenmanagementsysteem is van toepassing op alle processen, activiteiten en medewerkers van de volgende locaties binnen KE N.V.:

Adres hoofdlocatie 1 :
Kuldipsingh Equipment N.V.
Jacques van Eerstraat 9 – 11
PARAMARIBO Suriname
P.O. Box 8089
PARAMARIBO Suriname
Tel. 00 597 531296 / …97 / …98
Fax 00 597 490690
equipment@kuldipsingh.net
kuldipsingh.net

Adres bijlocatie 2:
Kuldipsingh Equipment N.V.: Afdeling Maritiem
Sir Winston Churchillweg
WANICA, Suriname
Tel. 00 597 481231  / toestel # 3241/40
ke.maritime@kuldipsingh.net
kuldipsingh.net

Adres Bijlocatie 3:
Kuldipsingh Equipment N.V.: Afdeling Operations
Sir Winston Churchillweg
WANICA, Suriname
Tel: 00 597 486001/ toestel# 7425/…26/…27/…29/…30

De expertises van Kuldipsingh Equipment

weg- & watertransport

Verhuur equipment

Uitgevoerde projecten

Referenties

Baank Shipping

Op afroep verleent Kuldipsingh assistentie met haar sleepboten bij het aan- en afmeren van schepen. Daarnaast assisteren zij als een van onze vrachtschepen in nood verkeert.

GS Trader

Naar alle tevredenheid levert Kuldipsingh drinkwater aan onze schepen die vaak aanmeren bij Kuldipsingh Port Facility.

IAMGOLD

Kuldipsingh verzorgt voor ons hijswerkzaamheden met de Grove kraan. Deze kraan staat te allen tijde beschikbaar voor ons, heel prettig.

Newmont

Naast het transporteren van diverse materialen (cement, betonijzer, bottled water, containerized cargo, zwaar materieel) vanuit Paramaribo richting Merian assisteert Kuldipsingh met haar kranen ook bij de constructie van onze nieuwe raffinaderij.

Staatsolie

Kuldipsingh transporteert voor ons geregeld goederen naar diverse locaties (normaal en uitzonderlijk transport). Daarnaast wordt drinkwater geleverd voor export schepen die bij ons zijn aangemeerd.

Surmac

Wij zijn heel tevreden over het transport van diverse equipment en toebehoren vanuit onze facility naar o.a. Nieuwe Haven, Newmont en andere locaties buiten de stad.

Mine Services

Kuldipsingh vervoert voor ons diverse onderdelen vanuit onze magazijnen naar Newmont.

Tulip/Amazone

Kuldipsingh is onze vaste transporteur voor geïmporteerde containers met goederen. Op reguliere basis transporteert zij onze goederen vanuit de haven naar onze facility.

4
5

E-mail uw vraag

}

Contact & Openingstijden

Klantenservice

+(597) 53 12 96

Kuldipsingh Equipment