Sanitair kopen

Alles voor uw klus of bouwproject

✔ Meer dan 10.000 artikelen online te bezichtigen

✔ Gemakkelijk en snel voor productinformatie en prijzen

Bent u een huis aan het bouwen of verbouwen in Suriname en wilt u mooi sanitair kopen voor in uw badkamer of toilet? Kuldipsingh heeft alles wat u nodig heeft onder één dak.

Dit in combinatie met de goede service van onze medewerkers zorgt ervoor dat u altijd slaagt bij het kopen van uw nieuwe sanitair in Suriname. Neem uw sanitair direct mee uit een van onze winkels of laat het eenvoudig en snel thuisbezorgen.

Vul ons contactformulier in of bekijk onze webshop

Het beste sanitair kopen van diverse kwaliteitsmerken

Bij Kuldipsingh hebben wij een ruim assortiment sanitair beschikbaar. U heeft keuze uit kwaliteitsmerken zoals AQUAFORM, ARMATURA, FERRO en nog veel meer. Denk aan de volgende elementen voor uw sanitaire voorzieningen:

  • Toiletpotten
  • Spoelbakken
  • Douchecabines
  • Wastafels
  • Mengkranen
  • Dispensers
  • Mengdouches

Daarnaast kunt u bij ons ook alle andere bouwmaterialen kopen die horen bij het sanitair. Van het schuifraam voor de ontluchting tot een glaswand voor de douche – alle materialen zijn binnen handbereik.

Natuurlijk heeft u ook diverse accessoires, zoals lijm en kit, nodig om het sanitair dat u wilt kopen netjes in uw badkamer te Suriname te verwerken.

Sanitair

Vraag onze medewerkers voor deskundig advies

De medewerkers van Kuldipsingh in Suriname denken graag met u mee, zodat u het ideale sanitair zult kopen voor uw woning of (bedrijfs)pand. Voor deskundig advies van onze medewerkers kunt u een e-mail sturen naar info@kuldipsingh.net of het contactformulier invullen met uw vraag. Hoewel u in onze online shop alles kunt bestellen tegen de actuele prijzen, is het ook mogelijk om telefonisch een offerte aan te vragen als u belt naar een van onze vestigingen:

Dr. S. Redmonstraat 195, Paramaribo: (+597) 47 40 87

Anamoestraat 2367, Paramaribo: (+597) 55 12 04

Duisburglaan 37, Paramaribo: (+597) 49 98 70

Martin Luther Kingweg 291, Wanica: (+597) 37 24 18

Sanitair kopen