build it, fix it – think KULDIPSINGH

VESTIGINGEN

build it, fix it – think KULDIPSINGH

VESTIGINGEN

Sanitair kopen

Alles voor uw klus of bouwproject

✔ Meer dan 10.000 artikelen online te bezichtigen

✔ Gemakkelijk en snel voor productinformatie en prijzen

Bent u een huis aan het bouwen of verbouwen en wilt u mooi sanitair kopen voor in uw badkamer? Kuldipsingh heeft alles wat u nodig heeft onder één dak. Dit in combinatie met de goede service van onze medewerkers, zorgt ervoor dat u bij ons altijd slaagt bij het kopen van uw nieuwe sanitair. Neem uw sanitair direct mee uit onze winkel of laat het eenvoudig en snel thuisbezorgen.

Vul ons contactformulier in of bekijk onze webshop

Het mooiste sanitair kopen doet u in onze one-stop store 

Natuurlijk heeft u ook diverse accessoires zoals lijm en kit nodig om het sanitair dat u wilt kopen netjes in uw badkamer te verwerken. In onze one-stop store haalt u alles wat u nodig heeft. Zo kunt u bijvoorbeeld ook een klapraam kopen om uw badkamer te luchten. In ons ruime assortiment vindt u onder andere het volgende sanitair:

Toiletpotten

Spoelbakken

Douchecabines

Wastafels

Mengkranen

Dispensers

Mengdouches

Leidingen, zoals PVC-buizen

Vraag onze medewerkers voor deskundig advies

Onze medewerkers in onze groothandel denken graag met u mee, zodat u het ideale sanitair koopt voor uw woning of pand. Voor deskundig advies van onze medewerkers kunt u een e-mail sturen naar info@kuldipsingh.net of het contactformulier invullen met uw vraag. Hoewel u in onze online shop alles kunt bestellen met de actuele prijzen, is het ook mogelijk om telefonisch een offerte aan te vragen als u belt naar een van onze vestigingen:

Dr. S. Redmonstraat 195, Paramaribo: (+597) 47 40 87

Anamoestraat 2367, Paramaribo: (+597) 55 12 04

Duisburglaan 37, Paramaribo: (+597) 49 98 70

Martin Luther Kingweg 291, Wanica: (+597) 37 24 18