Keukenkraan kopen

Alles voor uw klus of bouwproject

✔ Meer dan 10.000 artikelen online te bezichtigen

✔ Gemakkelijk en snel voor productinformatie en prijzen

Een keukenkraan kopen lijkt erg eenvoudig maar toch is er vaak meer keuze dan u denkt; ook bij Kuldipsingh in Suriname! De keukenkraan staat in het middelpunt van uw spoeltafel en wordt dagelijks gebruikt in uw woning of bedrijfspand in Suriname. Dan is het belangrijk om een stevige, robuuste keukenkraan te kopen waar u lang van geniet.

Vul ons contactformulier in of bekijk onze webshop

Maak een keuze uit het ruime assortiment om een keukenkraan te kopen

Bij Kuldipsingh hebben wij een ruime collectie mengkranen beschikbaar van verschillende merken. Denk hierbij onder andere als ARMATURA, TAURI en FERRO.

Kiest u graag voor gemak? Dan raden we aan om een keukenkraan te kopen met één greep. Dan gaat u eenvoudig in één beweging van koud naar warm, en weer terug. Kuldipsingh is dé bouwmarkt in Suriname waar u alle mogelijke onderdelen voor het bouwen van uw keuken vindt en waar u dus ook een keukenkraan kunt kopen.

Daarnaast hebben wij ook de installatiematerialen beschikbaar die u nodig heeft voor de plaatsing – ons assortiment is ruimer dan u verwacht!

keukenkraan kopen

Plaats uw bestelling eenvoudig online

Heeft u de keukenkraan gevonden die u wilt kopen bij onze winkel in Suriname? Dan bestelt u deze eenvoudig via onze webshop. Voeg het product naar keuze toe aan uw winkelwagen en reken online af. Uiteraard is het ook mogelijk om een keukenkraan of ander sanitair te kopen in een van onze vestigingen in Suriname. Onze deskundige medewerkers voorzien u graag van advies, mocht u dit wensen. Wilt u advies voor de aanschaf? Neem dan contact op met een van onze vestigingen:

S. Redmonstraat 195, Paramaribo: (+597) 47 40 87

Anamoestraat 2367, Paramaribo: (+597) 55 12 04

Duisburglaan 37, Paramaribo: (+597) 49 98 70

Martin Luther Kingweg 291, Wanica: (+597) 37 24 18

Keukenkraan kopen