Installatiemateriaal kopen

Alles voor uw klus of bouwproject

✔ Meer dan 10.000 artikelen online te bezichtigen

✔ Gemakkelijk en snel voor productinformatie en prijzen

Bij Kuldipsingh in Suriname kunt u kwalitatief hoogwaardig installatiemateriaal kopen dat u nodig heeft om uw klus succesvol af te ronden. U heeft de keuze uit een ruim assortiment. Alle benodigdheden voor het bouwen of verbouwen zijn op één plek te vinden, in onze one-stop-shop.

Wij leveren alleen producten van de beste merken. Twijfelt u welk materiaal u nodig heeft voor een specifieke klus? Onze medewerkers denken graag met u mee en staan voor u klaar om u verder te helpen met deskundig advies.

Vul ons contactformulier in of bekijk onze webshop

Installatiemateriaal kopen voor de echte professionals én de doe-het-zelver

Wanneer u in verschillende gebouwen in Suriname aan het werk gaat met installatiemateriaal, wilt u natuurlijk de beste kwaliteit gebruiken. Door het kopen van uitstekend installatiemateriaal in een van onze vestigingen in Suriname zorgt u ervoor dat de apparaten goed functioneren en daardoor ook lang meegaan.

Wij hebben een uitgebreid assortiment van installatiemateriaal op het gebied van elektra. Ook hebben we betonijzer en diverse producten op het gebied van aan- en afvoer in ons brede assortiment.

Of u nu een ervaren professional bent of een doe-het-zelver, bij ons vindt u alles voor de ruwbouw en afbouw van ieder project.

Wilt u naast installatiemateriaal ook andere producten, zoals een waterpomp of kwalitatieve vloerplaten kopen in onze groothandel in Suriname om uw klus af te ronden? Bekijk ook dan ons ruime assortiment.

Installatiemateriaal suriname

Neem contact met ons op voor het beste advies van professionals

Wilt u graag nieuw installatiemateriaal kopen voor uw klussen in Suriname en wilt u gebruikmaken van onze ervaring en deskundig advies ontvangen? Spreek dan een van onze medewerkers in onze groothandel aan. Bent u niet in de gelegenheid om onze groothandel te bezoeken? Stuur dan een e-mail naar info@kuldipsingh.net, vul ons contactformulier in of neem telefonisch contact op met een van de vestigingen:

S. Redmonstraat 195, Paramaribo: (+597) 47 40 87

Anamoestraat 2367, Paramaribo: (+597) 55 12 04

Duisburglaan 37, Paramaribo: (+597) 49 98 70

Martin Luther Kingweg 291, Wanica: (+597) 37 24 18

Installatiemateriaal kopen