Betonijzer

Betonijzer kopen wordt vaak gedaan door mensen die de wapening van betonnen systemen maken. Een wapening is een versterking die in het beton wordt aangebracht, waardoor we spreken van gewapend beton.

Het kopen van betonijzer is in veel gevallen goedkoper dan van kant-en-klaar gewapend beton, zeker wanneer u dit bij Kuldipsingh in Suriname bestelt.

Waarom betonijzer kopen bij de specialist in Suriname?

Het kopen van betonijzer bij ons in Suriname helpt bij het versterken van uw beton. Een wapening is vrijwel altijd nodig omdat beton wel drukkrachten, maar bijna geen trekkrachten op zich neemt. Omdat in een bouwwerk en andere constructies bijna onvermijdelijk trekkrachten voorkomen, is het belangrijk om beton te wapenen. Dat alleen al is een goede reden om betonijzer te kopen bij Kuldipsingh in Suriname.

Daarnaast is het betonijzer dat u bij ons koopt van uitstekende kwaliteit, net als al onze andere staal- en betonproducten. Dit garandeert niet alleen een mooi resultaat, maar vooral ook veiligheid.

Hoe ziet betonijzer eruit?

In 99% van de gevallen worden voor de wapening stalen staven, kabels of netten toegepast. De wapening wordt door betonstaalvlechters op een minimale afstand van de buitenkant van het beton aangebracht om aantasting van de ruwbouw te voorkomen.

Maak uw keuze uit diverse soorten betonijzer en plaats eenvoudig uw bestellingen

Bent u op zoek naar betonijzer? Dan helpen wij u graag. Bij Kuldipsingh in Suriname kunt u namelijk terecht voor het kopen van betonijzer in diverse soorten en maten. Bekijk de mogelijkheden in onze webshop, waar tevens de actuele prijzen vermeld staan. Ook kunt u natuurlijk contact met ons opnemen voor meer informatie of voor het opvragen van een vrijblijvende offerte. Dit kan via ons contactformulier of door te bellen naar een van onze vestigingen:

Dr. S. Redmondstraat 195, Paramaribo: (+597) 47 40 87

Anamoestraat 2367, Paramaribo: (+597) 55 12 04

Duisburglaan 37, Paramaribo: (+597) 49 98 70

Martin Luther Kingweg 291, Wanica: (+597) 37 24 18

Gerelateerde producten

(Sier)Bestrating

IJzerwaren en staalwaren

Betonproducten

RuwbouwBetonijzer