build it, fix it – think KULDIPSINGH

VESTIGINGEN

build it, fix it – think KULDIPSINGH

VESTIGINGEN

Betonijzer

Betonijzer kopen wordt vaak gedaan door mensen die de wapening van betonnen systemen maken. Een wapening is een versterking die in het beton wordt aangebracht, waardoor we spreken van gewapend beton. Het kopen van betonijzer is in veel gevallen goedkoper dan het bestellen van kant-en-klaar gewapend beton, zeker wanneer u dit bij Kuldipsingh doet.

Waarom zou u betonijzer kopen?

Een wapening is vrijwel altijd nodig omdat beton wel drukkrachten, maar bijna geen trekkrachten op zich kan nemen. Omdat in een bouwwerk en andere constructies bijna onvermijdelijk trekkrachten voorkomen, is het belangrijk om beton te wapenen. Dat alleen al is een goede reden om betonijzer te bestellen bij Kuldipsingh. Daarnaast is het betonijzer dat u bij ons kunt bestellen van uitstekende kwaliteit, net als al onze andere staal- en betonproducten. Dit garandeert niet alleen een mooi resultaat, maar vooral ook veiligheid.

Hoe ziet betonijzer eruit?

In 99% van de gevallen zullen voor de wapening stalen staven, kabels of netten worden toegepast. De wapening wordt door betonstaalvlechters op een minimale afstand van de buitenkant van het beton aangebracht om aantasting van de ruwbouw te voorkomen.

Maak uw keuze uit diverse soorten betonijzer en plaats eenvoudig uw bestellingen

Bent u op zoek naar betonijzer? Dan kunnen wij u helpen. Bij Kuldipsingh verkopen we namelijk betonijzer in diverse soorten en maten. Bekijk de mogelijkheden in onze webshop, waar tevens de actuele prijzen vermeld staan. Ook kunt u natuurlijk contact met ons opnemen voor meer informatie of voor het opvragen van een vrijblijvende offerte om het betonijzer te bestellen. Dit kan via ons contactformulier of door te bellen naar een van onze vestigingen:

Dr. S. Redmondstraat 195, Paramaribo: (+597) 47 40 87

Anamoestraat 2367, Paramaribo: (+597) 55 12 04

Duisburglaan 37, Paramaribo: (+597) 49 98 70

Martin Luther Kingweg 291, Wanica: (+597) 37 24 18

Gerelateerde producten en diensten

(Sier)Bestarting

IJzerwaren en staalwaren

Betonproducten