Betonproducten

Als u op zoek bent naar een groothandel met een ruim assortiment aan betonproducten, dan helpen we u bij de vestigingen van Kuldipsingh in Suriname graag verder.

Wij bieden betonproducten aan voor particulieren én aannemers die bezig zijn met de meest uiteenlopende projecten in Suriname, van het plaatsen van een nieuwe badkamer tot wegenbouw of oeverbescherming.

 De beste betonproducten voor uw projecten in Suriname

Onze betonnen tegels zijn zeer duurzaam en makkelijk in het onderhoud. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en topprofielen en kunnen zowel voor trottoirs als voor sierbestrating worden gebruikt. In onze vestigingen en in de webshop vind u klinkers in het rechthoekprofiel, vierkantprofiel, triangloprofiel, bisschopmutsprofiel, klaverprofiel en I-profiel in diverse kleuren.

In de vestigingen van Kuldipsingh in Suriname vind u niet alleen onze eigen geproduceerde stenen, maar ook vele andere betonproducten. Denk hierbij aan duikers, klinkers, tuintegels, trottoirtegels, v-goten, u-goten, bandgoten, betonnen prefab elementen, heipalen, erfputten, betonijzer en separaten.

Bekijk de producten met actuele prijzen online

In onze webshop vindt u vrijwel alle betonproducten die u ook bij onze vestigingen in Suriname kunt vinden. Bovendien staan hier alle actuele prijzen bij vermeld, zodat u eenvoudig beton kunt bestellen. Wilt u meer weten of een medewerkers een offerte op laten maken? Neem dan contact met ons op. We zijn bereikbaar via info@kuldipsingh.net, het contactformulier of als u belt naar een van onze vestigingen:

Dr. S. Redmondstraat 195, Paramaribo: (+597) 47 40 87

Anamoestraat 2367, Paramaribo: (+597) 55 12 04

Duisburglaan 37, Paramaribo: (+597) 49 98 70

Martin Luther Kingweg 291, Wanica: (+597) 37 24 18

Gerelateerde producten

Betonijzer

(Sier)bestrating

IJzerwaren en staalwaren

RuwbouwBetonproducten