build it, fix it – think KULDIPSINGH

VESTIGINGEN

build it, fix it – think KULDIPSINGH

VESTIGINGEN

Beton bestellen

Alles voor uw klus of bouwproject

✔ Meer dan 10.000 artikelen online te bezichtigen

✔ Gemakkelijk en snel voor productinformatie en prijzen

Wanneer u bezig bent aan een bouwproject in Suriname, dan doet u er zeker goed aan om beton te bestellen bij Kuldipsingh. Wij zijn namelijk een toonaangevende leverancier van verschillende bouwmaterialen en bieden een hoge kwaliteit van aan de bouw gerelateerde diensten. U kunt bij ons niet alleen bouwmaterialen zoals cement kopen, maar wij zijn ook gespecialiseerd in de levering van gereedschappen als kettingzagen. In ons assortiment hebben wij alles om duurzaam te bouwen, maar ook voor weg- en waterbouw, bouwwerkzaamheden in olievelden, het verhuren van zwaar materieel, havendiensten, waarde transport en geldwisseldiensten. Zo helpen wij u op verschillende vlakken.

Vul ons contactformulier in of bekijk onze webshop

Veel meer dan cement kopen en beton bestellen alleen 

In de online catalogus van Kuldipsingh vindt u alle producten die u bij ons kunt bestellen. U hoeft dus niet naar een van onze vestigingen te gaan om beton te bestellen of cement te kopen. Het is mogelijk om uw bestelling te plaatsen en deze bij u thuis of op de werkplaats te laten bezorgen, maar u bent ook welkom om uw bestelling in een van de winkels af te halen. Wilt u niet alleen cement kopen of beton bestellen? Uiteraard hebben wij ook nog andere gerelateerde betonproducten en materialen ter beschikking, zoals:

Betonijzer

Betonmortel

Bouwstaalmatten

Wij denken graag met u mee

Bent u benieuwd naar ons zeer uitgebreide aanbod waaruit u beton kunt bestellen of cement kunt kopen? Bekijk dan onze online catalogus met alle actuele prijzen en raam zelf al uw kosten. Heeft u behoefte aan persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Bovendien zijn al onze vestigingen ook telefonisch bereikbaar:

Dr. S. Redmondstraat 195, Paramaribo: (+597) 47 40 87

Anamoestraat 2367, Paramaribo: (+597) 55 12 04

Duisburglaan 37, Paramaribo: (+597) 49 98 70

Martin Luther Kingweg 291, Wanica: (+597) 37 24 18