Beton Bestellen

Alles voor uw klus of bouwproject

✔ Meer dan 10.000 artikelen online te bezichtigen

✔ Gemakkelijk en snel voor productinformatie en prijzen

Wanneer u bezig bent met een bouwproject, dan doet u er zeker goed aan om online beton te bestellen of cement te kopen bij een vestiging van Kuldipsingh in Suriname. Wij zijn namelijk een toonaangevende leverancier van verschillende bouwmaterialen en bieden diensten in de bouwsector aan van hoogwaardige kwaliteit.

Voor elk bouwproject en ieder soort materiaal bekijkt u ons ruime aanbod. Van zwaar materieel dat gebruikt wordt bij weg- en waterbouw of bouwwerkzaamheden in de olievelden tot aan de meer eenvoudigere renovatiewerkzaamheden in huis.

U kunt uw cement, beton en andere producten online bestellen of in een van onze winkels in Suriname kopen.

Vul ons bestelformulier in of bekijk onze webshop

Eenvoudig en snel uw beton bestellen bij de specialist

In de online catalogus van Kuldipsingh vind u beton en alle andere producten die u bij ons kunt bestellen. U hoeft dus niet per se naar een van onze vestigingen in Suriname te gaan om beton of cement te kopen, maar kunt dit eenvoudig en snel online bestellen. Het is mogelijk om uw bestelling te plaatsen en deze bij u thuis of op de werkplaats te laten bezorgen.

Natuurlijk bent u altijd van harte welkom om uw bestelling in een van de winkels af te halen.

Wilt u niet alleen cement of beton kopen bij onze groothandel in Suriname, maar heeft u ook andere materialen nodig? Uiteraard hebben wij ook nog diverse andere gerelateerde betonproducten ter beschikking, zoals een betonijzer.

Maak gebruik van onze expertise

Bent u benieuwd naar ons zeer uitgebreide aanbod in onze winkels in Suriname waar u cement of beton kunt kopen? Kom dan langs in een van onze vestigingen. Wilt u graag cement, beton of andere materialen zoals een brugligger online bestellen? Bekijk dan onze webshop met alle actuele prijzen. Heeft u behoefte aan persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Vestigingen
Bovendien kunt u al onze vestigingen telefonisch bereiken via:

Dr. S. Redmondstraat 195, Paramaribo: (+597) 47 40 87

Anamoestraat 2367, Paramaribo: (+597) 55 12 04

Duisburglaan 37, Paramaribo: (+597) 49 98 70

Martin Luther Kingweg 291, Wanica: (+597) 37 24 18

Hadji Iding Soemitaweg 514, Commewijne:  (+597) 35 76 46

Beton bestellen