IJzerwaren en staalwaren

Met vier vestigingen is Kuldipsingh de grootste handelsonderneming in Suriname waar u ijzerwaren, beton- en staalproducten en bouwmaterialen kunt kopen.

Wij leveren aan zowel aannemers als particulieren, zodat iedereen kan bouwen op onze kwaliteitsmaterialen en -producten. Vrijwel alle artikelen uit ons assortiment zijn in alle gangbare maten op voorraad verkrijgbaar. Uiteraard is het mogelijk om artikelen op maat te laten maken voor uw eigen project.

De ijzerwaren en staalproducten die u bij ons kunt kopen worden altijd op maat geleverd

Constructiebalken, staalproducten en andere ijzerwaren die u in onze vestigingen in Suriname kunt kopen, worden altijd geleverd op de gewenste lengtemaat voor uw project. Voor het afkorten van deze balken beschikken we over een moderne zaagmachine die de kwaliteit van het staal in stand houdt.

Staalproducten die buiten het normale leveringsprogramma vallen, kunnen op verzoek worden geïmporteerd naar Suriname. In onze bouwmarkt en onze webshop vindt u alles wat u zoekt en onze medewerkers helpen u daar graag bij.

Kies de juiste producten uit ons ruime assortiment

In onze enorme filialen in Suriname kunt u niet alleen ijzerwaren en staalproducten, zoals betonijzers en constructiebuizen kopen, maar werkelijk alles wat u aan bouwmaterialen kunt bedenken. Alles van staal is onder één dak verkrijgbaar. We geven u graag een greep uit ons enorme assortiment:

  • Tranenplaat
  • T-ijzer, platijzer of stripijzer
  • Zwarte buis
  • Stoombuis
  • Scheepsplaat
  • Galvaanplaat
  • Stalenplaat
  • Balken van HEA, IPE en UNP
  • Meubelbuis

Neem contact met ons op en ontvang meer advies over uw project

Bent u van plan om staalproducten, ijzerwaren of andere bouwmaterialen te kopen bij een van de vestigingen van Kuldipsingh in Suriname? Wij helpen u graag het juiste product te vinden. Heeft u vooraf vragen? Stuur dan een e-mail naar info@kuldipsingh.net, vul ons contactformulier in of neem contact op met een van de vestigingen:

Dr. S. Redmondstraat 195, Paramaribo: (+597) 47 40 87

Anamoestraat 2367, Paramaribo: (+597) 55 12 04

Duisburglaan 37, Paramaribo: (+597) 49 98 70

Martin Luther Kingweg 291, Wanica: (+597) 37 24 18

Gerelateerde producten en diensten

Betonijzer

(Sier)Bestrating

Betonproducten

RuwbouwIJzerwaren en staalwaren