build it, fix it – think KULDIPSINGH

VESTIGINGEN

build it, fix it – think KULDIPSINGH

VESTIGINGEN

IJzerwaren en staalwaren

Met vier vestigingen is Kuldipsingh de grootste handelsonderneming in Suriname voor het kopen van ijzerwaren, beton- en staalproducten en bouwmaterialen. Wij leveren aan zowel aannemers als particulieren, zodat iedereen kan bouwen op onze kwaliteitsmaterialen en -producten. Vrijwel alle artikelen uit ons assortiment zijn in alle gangbare maten op voorraad verkrijgbaar. Uiteraard is het mogelijk om artikelen op maat te laten maken voor uw eigen project.

De staalproducten die u bij ons kunt kopen worden altijd op maat geleverd

Constructiebalken, staalproducten en andere ijzerwaren die u in onze vestigingen in Suriname kunt kopen, worden altijd geleverd op de gewenste lengtemaat voor uw project. Voor het afkorten van deze balken beschikken we over een moderne zaagmachine die de kwaliteit van de artikelen in stand houdt. Staalproducten die buiten het normale leveringsprogramma vallen, kunnen op verzoek worden geïmporteerd naar Suriname. In onze groothandel vindt u alles wat u zoekt – daar helpen we u graag bij.

Maak een keuze uit ons grote aanbod

In onze enorme filialen kunt u niet alleen ijzerwaren en staalproducten kopen zoals bouwstaalmatten en constructiebuizen, maar werkelijk alles wat u aan bouwmaterialen kunt bedenken. Alles is onder één dak verkrijgbaar. We geven u graag een greep uit ons enorme assortiment:

Tranenplaat

T-ijzer, platijzer of stripijzer

Zwarte buis

Stoombuis

Scheepsplaat

Galvaanplaat

Hoekijzer

Stalenplaat

Betonijzer

Balken van HEA, IPE en UNP

Meubelbuis

Wij geven u graag meer advies over uw project

Bent u van plan om staalproducten, ijzerwaren of andere bouwmaterialen te kopen bij een van de vestigingen van Kuldipsingh in Suriname? Wij helpen u graag het juiste product te vinden. Heeft u vooraf vragen? Stuur dan een e-mail naar info@kuldipsingh.net, vul ons contactformulier in of neem contact op met een van de vestigingen:

Dr. S. Redmondstraat 195, Paramaribo: (+597) 47 40 87

Anamoestraat 2367, Paramaribo: (+597) 55 12 04

Duisburglaan 37, Paramaribo: (+597) 49 98 70

Martin Luther Kingweg 291, Wanica: (+597) 37 24 18

Gerelateerde producten en diensten

Betonijzer

(Sier)Bestrating

Betonproducten