Constructiebuis

Alles voor uw klus of bouwproject

✔ Meer dan 10.000 artikelen online te bezichtigen

✔ Gemakkelijk en snel voor productinformatie en prijzen

Bent u op zoek naar een constructiebuis van hoogwaardige kwaliteit voor uw project in Suriname? Bij Kuldipsingh kiest u uit een ruim assortiment constructiebuizen. Ze bieden een stevige fundering voor bijvoorbeeld steigerdelen of gaas, wanneer u een hekwerk wilt bouwen.

Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijke toepassingen denkbaar. Een constructiebuis heeft eigenlijk maar één nadeel en dat is dat deze gevoelig is voor roestvorming. In onze groothandel in Suriname koopt u altijd een passende constructiebuis voor uw project.

Vul ons contactformulier in of bekijk onze webshop

Een constructiebuis bestellen bij de specialist in Suriname

Een constructiebuis is een zware stalen buis zonder oppervlaktebehandeling. Deze vierkante of rechthoekige buizen zijn onder andere te gebruiken voor de bouw van stalen frames of hekwerken.

U heeft bij ons de keuze uit buizen in diverse soorten en maten. Zo heeft de vierkante buis een handig formaat van 20 bij 20 millimeter met een lengte van 5.800 millimeter. De buis heeft verder een wanddikte van 2,5 millimeter. Hierdoor is de buis zeer stevig en geschikt voor ruwbouw.

U kunt ook meerdere buizen eenvoudig aan elkaar koppelen, waardoor er een sterke verbinding ontstaat.

In ons assortiment in Suriname vindt u, naast een constructiebuis, tevens diverse betonijzers, brugliggers en meerdere soorten beton voor verschillende toepassingen.

Neem contact met ons op voor deskundig advies

Bent u benieuwd naar alle onderdelen voor stalen constructies? Bekijk dan onze webshop met actuele prijzen of koop uw constructiebuis in een van onze vestigingen in Suriname. Wilt u een stevige stalen constructie bouwen met behulp van constructiebuizen? Neem dan contact op voor persoonlijk en deskundig advies over hoe u dat het best aanpakt. Wij helpen u graag. Neem contact op via ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@kuldipsingh.net.

Constructiebuis