build it, fix it – think KULDIPSINGH

VESTIGINGEN

build it, fix it – think KULDIPSINGH

VESTIGINGEN

Glaswand kopen

Alles voor uw klus of bouwproject

✔ Meer dan 10.000 artikelen online te bezichtigen

✔ Gemakkelijk en snel voor productinformatie en prijzen

Wilt u een glaswand kopen om uw pand of gebouw een moderne uitstraling te geven? Bij Kuldipsingh kunt u voor diverse soorten glaswanden terecht. Ga voor een glaswand aan de buitenkant van uw pand, waardoor de binnenkant van uw kantoor goed zichtbaar is of kies een deur met daarnaast een glaswand.

Vul ons contactformulier in of bekijk onze webshop

Een glaswand kopen voor een open en moderne uitstraling 

Met het kopen van een glaswand creëert u niet alleen een moderne uitstraling. Een glaswand kan namelijk ook fungeren als scheidingswand. Met glaswanden oogt een kantoor of ruimte een stuk groter. Door een glaswand in uw kantoor of pand te gebruiken, zorgt u voor een open indeling. Bij ons kiest u uit diverse soorten glas voor uw glaswand. Breng een bezoek aan onze groothandel in bouwmaterialen om alle producten te zien. Naast een glaswand heeft u ook de mogelijkheid om verschillende deursoorten te kopen.

Vraag een vrijblijvende offerte op

Bent u van plan om een glaswand te kopen voor uw pand, maar wilt u alle kosten overzichtelijk hebben? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan! Heeft u speciale wensen bij het kopen van een glaswand? Bel dan naar de experts van Kuldipsingh Geveltechniek op (+597) 55 14 56 en bespreek uw wensen met een van onze medewerkers. Ook kunt u een e-mail sturen naar geveltechniek@kuldipsingh.net of ons contactformulier op onze website invullen. U ontvangt dan zo snel mogelijk een op maat gemaakte offerte.