build it, fix it – think KULDIPSINGH

VESTIGINGEN

build it, fix it – think KULDIPSINGH

VESTIGINGEN

Bouwmaterialen groothandel

Alles voor uw klus of bouwproject

✔ Meer dan 10.000 artikelen online te bezichtigen

✔ Gemakkelijk en snel voor productinformatie en prijzen

Kuldipsingh heeft in de bouwmaterialenshop een ruim assortiment met verschillende bouwmaterialen en is daardoor dé groothandel voor gereedschappen en aanverwante producten. In ons ruime assortiment vindt u onderdelen, gereedschappen en materialen van gerenommeerde merken als Bison, Dyka, Hilco, Pferd, Armatura, DeWalt, Karcher en Stihl. Hierdoor bent u verzekerd van een goede kwaliteit wanneer u bouwmaterialen komt kopen in onze groothandel. Deze kwaliteit gecombineerd met onze uitstekende service, zorgt ervoor dat het een goed idee is om bouwmaterialen te kopen bij Kuldipsingh.

Vul ons contactformulier in of bekijk onze  webshop

De bouwmaterialen groothandel met een zeer groot assortiment

Wanneer u bouwmaterialen nodig heeft voor een bouwproject, dan is het handig dat u alle materialen, gereedschappen, heipalenstaalmatten en alle andere zaken die u nodig heeft in één bouwmaterialenshop kunt kopen. Dat is een goede reden om een van de vestigingen van de bouwmaterialenshop Kuldipsingh te bezoeken. Onze vriendelijke medewerkers staan hier voor u klaar. We vertellen u graag alles over de bouwmaterialen in onze groothandel en voorzien u graag van persoonlijk en deskundig advies. Zo stellen we graag samen met u een bouwplan op. De medewerkers van onze bouwmaterialenshop hebben namelijk ruime ervaring en kunnen u behalve over de bouwmaterialen ook adviseren over de planning van uw bouwwerkzaamheden. Zo hoeft u de bouwvakkers niet langer in te huren dan nodig, wat scheelt in de kosten. Ook is het natuurlijk prettig dat u zo snel mogelijk kunt beschikken over het in aanbouw zijnde gebouw.

Vraag een offerte aan of neem contact op als u vragen heeft

Bent u benieuwd geworden naar welke bouwmaterialen u kunt kopen in onze groothandel? Neem dan een kijkje in onze online catalogus. Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte, voordat u uw bouwmaterialen gaat kopen? Neem dan contact met ons op. Dit kan door ons contactformulier in te vullen, een e-mail te sturen naar info@kuldipsingh.net of door te bellen naar +(597) 55 12 04.