Dakplaten en wandplaten

Kwalitatieve dakplaten kopen bij een groothandel is een uitstekende oplossing voor bouwbedrijven in Suriname die zich bezighouden met dakbedekking. De dakbedekking, die u eenvoudig via onze website bestelt, is eenvoudig te plaatsen en onderhouden. 

Voor professionals en particulieren

Bij Kuldipsingh houden wij ons bezig met de vervaardiging van diverse soorten wand- en dakplaten van optimale kwaliteit. De verschillende dakplaten en andere dakbedekking die u bij ons kunt kopen, zijn bovendien niet alleen geschikt voor professionele bedrijven, maar ook voor particulieren die zelf het dak van hun pand in Suriname onder handen willen nemen.

Dakplaten kopen in allerlei kleuren en varianten bij de specialist in Suriname

De dakplaten zijn verkrijgbaar in aluzinc en zijn leverbaar in verschillende kleuren, lengtes en diktes. Met dakplaten wordt op eenvoudige wijze het aanzicht van echte dakpannen gecreëerd zonder dat u echt dakbedekking in de vorm van dakpannen hoeft te kopen.

Voor een modern uiterlijk van uw afbouw zijn de trapeziumplaten uitermate geschikt. Voor een eenvoudige, maar kwalitatief goede en snelle dakbedekking zijn de golfplaten uit ons assortiment een zeer geschikte oplossing. Deze dakplaten zijn niet alleen duurzame bouwmaterialen, maar ook nog eens eenvoudig te plaatsen. Daarom is het een uitstekend idee om dakplaten of een andere soort dakbedekking te kopen bij een van de vestigingen van onze groothandel in Suriname.

COLORBOND®

Naast eigen productie, levert Kuldipsingh ook COLORBOND® dak- en wandplaten. Deze zijn afgewerkt met een duurzame lak die bestand is tegen afbladderen, scherven en barsten zodat een lange levensduur gegarandeerd is. Het materiaal is waterdicht en roestbestendig en heeft zich al 45 jaar bewezen in het barre Australische klimaat. COLORBOND® dak- en wandplaten zien er niet alleen mooi uit, maar zijn ook zeer duurzaam.

COLORBOND® is hoogwaardige en duurzame dakbedekking

Deze platen zijn afgewerkt met een duurzame lak die bestand is tegen afbladderen, scherven en barsten. Hierdoor is een lange levensduur gegarandeerd. Het materiaal is waterdicht, roestbestendig en heeft zich al tientallen jaren bewezen in het barre Australische klimaat. COLORBOND® dak- en wandplaten zien er mooi uit en ook zeer duurzaam.

Deze dakplaten en andere dakbedekking zijn in vele varianten te kopen in de vestigingen van Kuldipsingh in Suriname.

Als handelmaatschappij streven we altijd naar het leveren van een zo hoog mogelijke kwaliteit en service, zodat u altijd het mooiste eindresultaat behaalt met onze bouwmaterialen.

Laat u goed informeren voordat u dakbedekking gaat kopen

U kunt veel verschillende soorten dakbedekking kopen bij de verschillende vestigingen van Kuldipsingh in Suriname, zoals dakplaten van hoge kwaliteit. Wij adviseren u daarom graag over wat voor u de beste dakbedekking inclusief het juiste gereedschap is voor uw klus. Neem daarom contact met ons op door te e-mailen naar info@kuldipsingh.net of door het contactformulier in te vullen. Ook kunt u op deze manieren een vrijblijvende offerte aanvragen. De verschillende vestigingen in Suriname zijn bovendien ook telefonisch bereikbaar voor al uw vragen over het kopen van dakplaten:

Dr. S. Redmondstraat 195, Paramaribo: (+597) 47 40 87

Anamoestraat 2367, Paramaribo: (+597) 55 12 04

Duisburglaan 37, Paramaribo: (+597) 49 98 70

Martin Luther Kingweg 291, Wanica: (+597) 37 24 18

ISO 9001:2015 gecertificeerd
We streven er naar om altijd zo hoog mogelijke kwaliteit en service te leveren. Daarom kiezen we voor een ISO certificering.

Gerelateerde producten en diensten

Vloerplaten

AfbouwDakplaten en Wandplaten