build it, fix it – think KULDIPSINGH

VESTIGINGEN

build it, fix it – think KULDIPSINGH

VESTIGINGEN

Duurzaam bouwen

✔ Alles voor uw klus of bouwproject

✔ Meer dan 10.000 artikelen online te bezichtigen

✔ Gemakkelijk en snel voor productinformatie en prijzen

Wilt u graag duurzaam bouwen? U kunt alle duurzame bouwmaterialen die u nodig heeft uitstekend kopen bij een van de vestigingen van Kuldipsingh in Suriname. Vooral op het gebied van isolatie zijn onze bouwmaterialen namelijk zeer duurzaam, milieuvriendelijk en energiezuinig. Door de goed isolerende materialen blijft de warmte namelijk buiten, waardoor uw airconditioning minder hard hoeft te draaien. Zo dalen de elektriciteitskosten en ontziet u het milieu.

Vul ons contactformulier in of bekijk onze webshop

Duurzaam bouwen zorgt een lange tijd voor gebruiksplezier

Door duurzaam te bouwen met duurzame bouwmaterialen wordt de levensduur van uw pand in Suriname ook verlengd. Al onze materialen zijn van zeer hoge kwaliteit, waardoor u jarenlang plezier heeft van de gebouwen die u bouwt of laat bouwen. Onze duurzame bouwmaterialen worden uitvoerig getest voordat ze opgenomen worden in het ruime assortiment van onze winkels in Suriname. U bent dus altijd verzekerd van kwalitatieve installatiematerialen die veilig zijn en lang meegaan. Hierbij kunt u denken aan onder andere:

Een hoekijzer

Metaalprofielen

Isolerende vloerplaten

Heeft u vragen over duurzaam bouwen? Neem contact met ons op!

De duurzame bouwmaterialen zijn verkrijgbaar in onze vestigingen in Suriname en ook in de webshop. Hier vindt u ook alle actuele prijzen. Daarbij kan duurzaam bouwen veel vragen oproepen. Of u nu een gebouw wilt bouwen dat lang meegaat of op een milieubesparende wijze wilt bouwen, soms heeft u een vraagbaak nodig. Wij treden graag op als deze vraagbaak. Stel al uw vragen via ons contactformulier, door te mailen naar info@kuldipsingh.net of neem contact op met een van onze vestigingen:

Dr. S. Redmondstraat 195, Paramaribo: (+597) 47 40 87

Anamoestraat 2367, Paramaribo: (+597) 55 12 04

Duisburglaan 37, Paramaribo: (+597) 49 98 70

Martin Luther Kingweg 291, Wanica: (+597) 37 24 18