Duurzaam bouwen in Suriname

✔ Alles voor uw klus of bouwproject

✔ Meer dan 10.000 artikelen online te bezichtigen

✔ Gemakkelijk en snel voor productinformatie en prijze

Wilt u graag duurzaam bouwen aan uw pand of woning in Suriname? Alle duurzame bouwmaterialen die u nodig heeft, koopt u in een van de vestigingen van Kuldipsingh in Suriname. Vooral op het gebied van isolatie zijn onze bouwmaterialen namelijk zeer duurzaam, milieuvriendelijk en energiezuinig.

Door de duurzame bouwmaterialen blijft de warmte namelijk buiten, waardoor uw airconditioning minder hard hoeft te draaien in uw pand in Suriname. Zo dalen de elektriciteitskosten en ontziet u het milieu.

Vul ons contactformulier in of bekijk onze webshop

Duurzaam bouwen zorgt een lange tijd voor gebruiksplezier van uw pand in Suriname

Door duurzaam te bouwen met duurzame bouwmaterialen wordt de levensduur van uw pand in Suriname ook verlengd. Al onze bouwmaterialen zijn van zeer hoge kwaliteit, waardoor u jarenlang plezier heeft van de gebouwen die u bouwt of laat bouwen in Suriname.

Onze duurzame bouwmaterialen worden uitvoerig getest voordat ze opgenomen worden in het ruime assortiment van onze winkels in Suriname. U bent dus altijd verzekerd van kwalitatief uitstekende materialen die veilig zijn en lang meegaan. Hierbij kunt u denken aan onder andere:

 

duurzaam bouwen suriname

Bestel uw materialen of stel uw vragen aan onze experts

De duurzame bouwmaterialen zijn verkrijgbaar in onze vestigingen in Suriname en ook in onze webshop. Hier vindt u ook alle actuele prijzen. Daarbij kan duurzaam bouwen in Suriname veel vragen oproepen. Of u nu een gebouw wilt bouwen dat lang meegaat of op een milieubesparende wijze wilt bouwen, soms heeft u een vraagbaak nodig. Wij treden graag op als deze vraagbaak. Stel al uw vragen via ons contactformulier, door te mailen naar info@kuldipsingh.net of neem contact op met een van onze vestigingen:

Dr. S. Redmondstraat 195, Paramaribo: (+597) 47 40 87

Anamoestraat 2367, Paramaribo: (+597) 55 12 04

Duisburglaan 37, Paramaribo: (+597) 49 98 70

Martin Luther Kingweg 291, Wanica: (+597) 37 24 18

Duurzaam bouwen