PVC buizen

Alles voor uw klus of bouwproject

✔ Meer dan 10.000 artikelen online te bezichtigen

✔ Gemakkelijk en snel voor productinformatie en prijzen

Wilt u graag pvc-buizen aanschaffen om uw bouwproject in Suriname af te ronden? Pvc-buizen worden veelal gebruikt bij het aanleggen van een afvoer of afwatering, maar ook voor het beschermen van elektriciteitsbekabeling. Het is een licht materiaal dat zeer sterk is, zelfs onder druk van vloeistoffen. Bij onze vestigingen in Suriname vindt u verschillende pvc-buizen.

Vul ons contactformulier in of bekijk onze webshop

Pvc-buizen aanschaffen voor uw bouwproject in Suriname

De pvc-buizen zijn voor diverse werkzaamheden te gebruiken, waaronder voor het bouwen van een sanitair stelsel. Bij de vestigingen van groothandel Kuldipsingh in Suriname heeft u ruime keuze uit formaten, hoeken en lengtes van de pvc-buizen. Denk hierbij aan buizen die in bochten van 45 of 90 graden staan, maar ook afdichtingsringen om verschillende componenten aan elkaar te zetten. Heeft u nog ander installatiemateriaal, zoals een keukenkraan, nodig om de pvc-buizen te plaatsen? Dan bieden wij u dat ook graag aan!

PVC buizen Suriname

Bestel de producten voor uw project

Voor ieder project in Suriname is het mogelijk om pvc-buizen te bestellen van goede kwaliteit. Deze bouwmaterialen vindt u in onze webshop, waar ook de meest actuele prijzen vermeld staan. Op deze manier kunt u zelf een offerte opstellen voor de aanschaf van pvc-buizen voor uw project in Suriname. Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze producten voor ruwbouw? Stuur een e-mail naar info@kuldipsingh.net, vul het contactformulier in op de website of bel naar een van onze vestigingen:

S. Redmonstraat 195, Paramaribo: (+597) 47 40 87

Anamoestraat 2367, Paramaribo: (+597) 55 12 04

Duisburglaan 37, Paramaribo: (+597) 49 98 70

Martin Luther Kingweg 291, Wanica: (+597) 37 24 18

PVC buizen Suriname