Gereedschap kopen in Suriname

Alles voor uw klus of bouwproject

✔ Meer dan 10.000 artikelen online te bezichtigen

✔ Gemakkelijk en snel voor productinformatie en prijzen

Wilt u gereedschap kopen om uw gereedschapskist compleet te maken of om een specifieke klus af te ronden in en rondom uw woning in Suriname? Bij Kuldipsingh heeft u een ruime keuze voor gereedschap van de beste merken.

Zo kunt u in onze vestigingen in Suriname gereedschap kopen van onder andere Black & Decker, Stanley, Hilco en Karcher. Of u nu het gereedschap in huis gebruikt of voor een werkopdracht, bij ons vindt u alles wat u nodig heeft.

Vul ons contactformulier in of bekijk onze webshop

Gereedschap van de beste merken kopen bij de specialist in Suriname

Heeft u een klus waarbij u specifiek gereedschap nodig heeft? Plaats dan uw bestelling in onze webshop met actuele prijzen of bezoek een van onze vestigingen in Suriname om uw gereedschap te kopen. Heeft u een STIHL brushcutter nodig? Dit en nog veel meer vindt u in ons assortiment. Zo vindt u in ons uitgebreide assortiment in onze bouwmarkt in Suriname onder andere het volgende gereedschap:

  • Cirkelzaag
  • Veegmachine
  • Klopboormachine
  • Hogedrukreiniger
  • Decoupeerzaagblad

Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment met handgereedschap.

gereedschap suriname

Neem contact met ons op en ervaar onze uitstekende service

Kies het gereedschap dat u nodig heeft en ontvang kosteloos een op maat gemaakte offerte. Voor meer informatie bij het kopen van uw gereedschap kunt u natuurlijk altijd een medewerkers in onze vestigingen in Suriname aanspreken. U kunt ook een e-mail sturen naar info@kuldipsingh.net, ons contactformulier invullen of bellen naar een van onze vestigingen:

S. Redmonstraat 195, Paramaribo: (+597) 47 40 87

Anamoestraat 2367, Paramaribo: (+597) 55 12 04

Duisburglaan 37, Paramaribo: (+597) 49 98 70

Martin Luther Kingweg 291, Wanica: (+597) 37 24 18

Gereedschap kopen Suriname