build it, fix it – think KULDIPSINGH

VESTIGINGEN

build it, fix it – think KULDIPSINGH

VESTIGINGEN

Handgereedschap bestellen

Alles voor uw klus of bouwproject

✔ Meer dan 10.000 artikelen online te bezichtigen

✔ Gemakkelijk en snel voor productinformatie en prijzen

Bij Kuldipsingh kunt u eenvoudig al het handgereedschap bestellen dat u nodig heeft. Of u nu een ervaren werkman of een thuisklusser bent, wij hebben het juiste gereedschap voor iedere klus. Onze medewerkers helpen u graag met het kopen van het juiste handgereedschap.

Vul ons contactformulier in of bekijk onze webshop

Al uw handgereedschap bestellen op één plek 

Bij ons heeft u de mogelijkheid om kwalitatief hoogwaardig handgereedschap van de beste merken te kopen. Zo hebben wij producten van Beta, Pferd, Stanley en Tramontina in ons assortiment. In het ruime assortiment van onze groothandel vindt u alles wat u nodig kan hebben. Zo koopt u onder andere het volgende handgereedschap bij ons:

Ringsteeksleutels

Dopsleutels

Schroevendraaiers

Tangen

Hamers

Zagen

Beitels

Waterpassen

Adapters

Meer dan handgereedschap

Naast het bestellen van handgereedschap kunt u bij ons terecht voor diverse andere producten en diensten. Zo hebben wij divers elektrisch gereedschap in ons assortiment. Bent u toe aan nieuw sanitair of heeft u een ladder nodig? Ook die vindt u in onze groothandel!

Neem contact op voor hulp en advies

Breng een bezoek aan onze groothandel waar alles op één plaats te vinden is. Heeft u niet de mogelijkheid om langs te komen? U kunt ook eenvoudig thuis vanaf de bank uw handgereedschap bestellen via de online shop. Ook dan helpen onze medewerkers u graag verder! U kunt een e-mail sturen naar info@kuldipsingh.net, ons contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen met een van de vestigingen:

Dr. S. Redmondstraat 195, Paramaribo: (+597) 47 40 87

Anamoestraat 2367, Paramaribo: (+597) 55 12 04

Duisburglaan 37, Paramaribo: (+597) 49 98 70

Martin Luther Kingweg 291, Wanica: (+597) 37 24 18