Tuingereedschap

Alles voor uw klus of bouwproject

✔ Meer dan 10.000 artikelen online te bezichtigen

✔ Gemakkelijk en snel voor productinformatie en prijzen

Bent u op zoek naar tuingereedschap om uw tuin of groenperk aan te pakken, zodat uw woning of bedrijfspand in het mooie Suriname er piekfijn bijligt? Wij hebben verschillende soorten tuingereedschap en -machines beschikbaar om al deze werkzaamheden uit te voeren.

Vul ons contactformulier in of bekijk onze webshop

Het beste tuingereedschap vindt u bij onze bouwmarkten in Suriname

Wanneer u in de tuin wilt gaan werken, dan heeft u niet alleen een bezem en rijf nodig. Als u ervoor wilt zorgen dat uw tuin in Suriname piekfijn in orde is, dan heeft u tuingereedschap nodig. Denk bijvoorbeeld aan een STIHL brushcutter voor het precieze maaiwerk in de hoeken van uw tuin of een handige bladblazer om vallend blad bij elkaar te blazen. Waar u ook naar op zoek bent, bij Kuldipsingh in Suriname vindt u het beste tuingereedschap. Wij verkopen tuingereedschap van diverse merken, waaronder STIHL en TRAMONTINA.

Tuingereedschap Suriname

Bestel eenvoudig het juiste materiaal voor iedere klus

Heeft u tuingereedschap nodig omdat uw tuin in Suriname een compleet nieuw ontwerp krijgt? Wij verkopen ook sierbestrating en andere elementen om uw tuinaanleg uit te voeren. Breng een bezoek aan de vestiging bij u in de buurt of plaats uw bestelling online. Heeft u vragen over onze producten of de huidige voorraad? Vul het contactformulier in, stuur een e-mail naar info@kuldispingh.net of bel naar de vestiging bij u in de buurt:

Dr. S. Redmonstraat 195, Paramaribo: (+597) 47 40 87

Anamoestraat 2367, Paramaribo: (+597) 55 12 04

Duisburglaan 37, Paramaribo: (+597) 49 98 70

Martin Luther Kingweg 291, Wanica: (+597) 37 24 18

Tuingereedschap Suriname