Bouwstenen bestellen bij de specialist in Suriname

Het bestellen van bouwstenen doet u bij Kuldipsingh in Suriname. Bij ons koopt u bouwstenen van beton in diverse afmetingen. De stenen zijn snel verwerkbaar en uitermate geschikt voor diverse constructies.

Dankzij de zeer productieve produktielijn Hess RH1500-3 produceren we in een handomdraai bouwstenen voor uw constructie in Suriname. De stenen worden snel geleverd en uw bouwwerkzaamheden liggen niet lang stil.

Diverse varianten bouwstenen kopen bij dé groothandel in Suriname

De bouwstenen worden door ons gemaakt in zowel holle als massieve varianten.

De holle bouwstenen die u bij ons kunt bestellen hebben twee belangrijke voordelen. Het eerste voordeel is dat ze licht van gewicht zijn, en het tweede is dat ze thermisch isolerend werken. Dit maakt de holle steen een energiezuinig en milieuvriendelijk bouwmateriaal.

De massieve bouwstenen zijn zwaarder, maar hebben een dragende functie. Deze worden voornamelijk gebruikt voor dragende muren. Hierdoor bent u er zeker van dat u een stevige constructie bouwt met de juiste bouwmaterialen.

Hier kunt u op rekenen bij het bestellen van bouwstenen bij dé expert in Suriname.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wanneer u bouwstenen wilt bestellen bij de expert in Suriname, wilt u vooraf natuurlijk weten wat de kosten zijn. Vraag hiervoor een vrijblijvende offerte aan of bekijk onze webshop met actuele prijzen. Heeft u andere vragen of wilt u andere producten dan bouwstenen bestellen, zoals een constructiebuis? Ook dan staan wij uiteraard graag voor u klaar. Stuur een e-mail naar info@kuldipsingh.net, vul ons contactformulier in of bel naar een van onze vestigingen:

Dr. S. Redmondstraat 195, Paramaribo: (+597) 47 40 87

Anamoestraat 2367, Paramaribo: (+597) 55 12 04

Duisburglaan 37, Paramaribo: (+597) 49 98 70

Martin Luther Kingweg 291, Wanica: (+597) 37 24 18

Gerelateerde producten

Betonijzer

(Sier)bestrating

IJzerwaren en staalwaren

RuwbouwBouwstenen