build it, fix it – think KULDIPSINGH

VESTIGINGEN

build it, fix it – think KULDIPSINGH

VESTIGINGEN

Bouwstenen

Bij Kuldipsingh in Suriname kunt u eenvoudig bouwstenen kopen. Wij hebben bouwstenen van beton in diverse afmetingen. Heeft u interesse? Dan kunt u de bouwstenen van uw keuze eenvoudig bestellen. De stenen zijn snel verwerkbaar en uitermate geschikt voor diverse constructies. Dankzij de zeer productieve steenmachine Hess RH1500-3 produceert Kuldipsingh bouwstenen in een handomdraai. Hierdoor kunnen de stenen snel worden geleverd en hoeven uw bouwwerkzaamheden niet lang stil te liggen.

Diverse varianten bouwstenen kopen bij dé groothandel in Suriname

De bouwstenen worden door ons gemaakt in zowel holle als massieve varianten. De holle bouwstenen die u bij ons kunt bestellen hebben twee belangrijke voordelen. De eerste is dat ze licht van gewicht zijn, de tweede is dat ze thermisch isolerend werken. Dit maakt de holle steen een energiezuinig en milieuvriendelijk bouwmateriaal. De massieve bouwstenen zijn zwaarder, maar hebben een goede dragende functie. Deze worden daarom voornamelijk gebruikt voor dragende muren. Hierdoor bent u er zeker van dat u een stevige constructie bouwt met de juiste bouwmaterialen. Daarop kunt u rekenen als u bouwstenen komt kopen of ze online gaat bestellen bij dé expert in Suriname.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wanneer u bouwstenen wilt kopen bij de expert in Suriname, wilt u vooraf natuurlijk weten wat de kosten zijn. Vraag daarom een vrijblijvende offerte aan of bekijk onze webshop met actuele prijzen. Heeft u andere vragen of wilt u andere producten dan bouwstenen bestellen, zoals een constructiebuis? Ook dan staan wij uiteraard graag voor u klaar. U bereikt ons door te mailen naar info@kuldipsingh.net, door ons contactformulier in te vullen of door te bellen naar een van onze vestigingen:

Dr. S. Redmondstraat 195, Paramaribo: (+597) 47 40 87

Anamoestraat 2367, Paramaribo: (+597) 55 12 04

Duisburglaan 37, Paramaribo: (+597) 49 98 70

Martin Luther Kingweg 291, Wanica: (+597) 37 24 18

Gerelateerde producten en diensten

Betonijzer

(Sier)bestrating

IJzerwaren en staalwaren