build it, fix it – think KULDIPSINGH

VESTIGINGEN

build it, fix it – think KULDIPSINGH

VESTIGINGEN

Schuifraam kopen

Alles voor uw klus of bouwproject

✔ Meer dan 10.000 artikelen online te bezichtigen

✔ Gemakkelijk en snel voor productinformatie en prijzen

Door een schuifraam te kopen ervaart u optimaal gemak. Dit type ramen is namelijk zeer eenvoudig te openen en weer te sluiten. Ook bestaat dit type ramen uit slechts twee delen, waardoor deze eenvoudig te plaatsen is. Dus of u nu een installateur bent of als particulier een schuifraam wilt kopen, bij Kuldipsingh bent u altijd aan het juiste adres.

Vul ons contactformulier in of bekijk onze webshop

De voordelen waarvan u profiteert door een schuifraam te kopen

 

Met het kopen van een schuifraam, ervaart u niet alleen gebruiksgemak, maar profiteert u ook van het feit dat dit raam eenvoudig te plaatsen is. Tevens profiteert u van de duurzaamheid van een schuifraam. De aluminium kozijnen waarin de ruit wordt geplaatst, zijn namelijk van duurzame materialen gemaakt, zoals kunststof of aluminium. Hierdoor gaat een schuifraam lange tijd mee. Doordat de kozijnen een houtlook hebben, krijgen ze tegelijkertijd een authentiek karakter. Ze gaan dus niet alleen lang mee, maar zien er ook nog eens schitterend uit. Wilt u liever een volledige glaswand of een ander raamsoort? Wij hebben ook nog andere ramen in het assortiment, waaronder:

Een draaikiepraam

Een klapraam

Wanneer u een schuifraam wilt kopen in onze groothandel, heeft u de keuze uit diverse mogelijkheden. Niet alleen wat betreft het materiaal waarvan de kozijnen worden gemaakt, maar ook wat betreft de bediening van het raam. Zo kan het raam bijvoorbeeld zo geïnstalleerd worden dat deze naar links of juist naar rechts openschuift.

Overleg met ons over de mogelijkheden

Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Bel daarom naar onze specialisten bij Kuldipsingh Geveltechniek via (+597) 55 14 56, stuur een e-mail naar geveltechniek@kuldipsingh.net of vul ons contactformulier in. Middels deze contactmogelijkheden is het ook mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen. U vindt meer informatie over de mogelijkheden in onze webshop, waar u ook de prijzen vindt.