Boerendeur kopen

Alles voor uw klus of bouwproject

✔ Meer dan 10.000 artikelen online te bezichtigen

✔ Gemakkelijk en snel voor productinformatie en prijzen

Wilt u voor een verbouwing een boerendeur kopen om uw huis of bedrijfspand een unieke uitstraling te geven? Kuldipsingh Geveltechniek is een onderdeel van Kuldipsingh, een toonaangevend bedrijf in Suriname waar u altijd deuren van hoge kwaliteit koopt.

Door het kopen en plaatsen van een boerendeur geeft u uw huis een karakteristieke uitstraling. Kies de deur die het best bij u past. Onze medewerkers geven u hier graag deskundig advies over.

Vul ons contactformulier in of bekijk onze webshop

Een boerendeur kopen van hoogstaande kwaliteit

Een boerendeur heeft iets speciaals dat normale deuren niet hebben. Deze deur bestaat uit twee delen, de onder- en de bovendeur. U kunt een boerendeur gebruiken om uw huis te luchten, zonder dat straatvuil en dieren binnen komen. Dit doet u door de bovendeur te openen en de onderdeur dicht te houden.

Beide delen kunt u apart op slot doen, maar u kunt er ook één geheel van maken. Naast een boerendeur hebben wij ook verschillende schuifdeuren in ons assortiment.

Vindt u het prettig als de deur goed op slot kan? Bekijk dan ons assortiment van deursloten.

Voor een luxere uitstraling binnen uw kantoor of woning, is het ook mogelijk om een glaswand te plaatsen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u een boerendeur kopen? Bekijk dan onze webshop en kies uw persoonlijke favoriet. Natuurlijk is het ook mogelijk om langs te komen in een van onze vestigingen in Suriname.

Heeft u vragen over onze boerendeuren of wilt u een nieuwe deur kopen? Neem dan contact met ons op. Voor al uw technische vragen bereikt u ons op (+597) 55 14 56. Bent u niet in de gelegenheid om ons te bellen? Stuur dan een e-mail naar geveltechniek@kuldipsingh.net of vul het contactformulier op onze website in.

Boerendeur kopen