Deuren Suriname

Alles voor uw klus of bouwproject

✔ Meer dan 10.000 artikelen online te bezichtigen

✔ Gemakkelijk en snel voor productinformatie en prijzen

Wanneer u deuren wilt kopen in Suriname, dan moet u zeker bij Kuldipsingh zijn. Bij ons vindt u namelijk alles wat u nodig heeft om van uw nieuwe huis of het huis van een klant een waar paleisje te maken.

Met de mooiste modellen deuren maakt u het helemaal af. Op deze manier heeft u na alle werkzaamheden een tevreden klant, die hopelijk bij een volgende verbouwing weer terugkeert.

Vul ons contactformulier in of bekijk onze webshop

Maak een keuze uit een van de vele deuren voor uw bouwproject in Suriname

Waarom u bij een van de vestigingen van Kuldipsingh in Suriname moet zijn als u deuren in wilt kopen voor uw bouwproject? Wij hebben een ontzettend ruime keuze op het gebied van afbouwmaterialen, van deuren tot klapramen en wandbekleding – bij onze vestigingen in en rondom Suriname kunt u het allemaal kopen. Op het gebied van deuren heeft u onder andere keuze uit:

Wanneer u deuren of andere bouwelementen wilt kopen in Suriname, dan wilt u zich natuurlijk goed laten informeren over de mogelijkheden. Daarom raden wij u aan onze webshop te bekijken. Hierin vindt u alle deuren en alle andere bouwbenodigdheden die u bij onze vestigingen in Suriname kunt kopen, inclusief de actuele prijzen. Met onze transparante prijzen kunt u zelf een offerte opstellen.

deuren suriname

Vraag vrijblijvend een offerte aan of bestel uw producten

Heeft u vragen over ons aanbod of wilt u meer weten over de technische aspecten van de deuren? Neem dan contact op met Kuldipsingh Geveltechniek door een e-mail te sturen naar geveltechniek@kuldipsingh.net of door te bellen naar (+597) 55 14 56. Natuurlijk is het ook mogelijk om een offerte aan te vragen bij een van onze winkels of om de huidige voorraad op te vragen. Onze vestigingen zijn bereikbaar op onderstaande telefoonnummers:

 Dr. S. Redmondstraat 195, Paramaribo: (+597) 47 40 87

Anamoestraat 2367, Paramaribo: (+597) 55 12 04

Duisburglaan 37, Paramaribo: (+597) 49 98 70

Martin Luther Kingweg 291, Wanica: (+597) 37 24 18

Deuren Suriname