build it, fix it – think KULDIPSINGH

VESTIGINGEN

build it, fix it – think KULDIPSINGH

VESTIGINGEN

Klapraam kopen

✔ Alles voor uw klus of bouwproject

✔ Meer dan 10.000 artikelen online te bezichtigen

✔ Gemakkelijk en snel voor productinformatie en prijzen

Een klapraam kopen is een goede investering bij de bouw van een nieuwe woning of een nieuw bedrijfspand. Het levert u, of de klant waarvoor u het nieuwe pand bouwt, namelijk veel voordelen en gemak op. Een klapraam is namelijk eenvoudig te openen en weer te sluiten. Er is hiervoor weinig kracht nodig, dus ook ouderen en kinderen kunnen het raam eenvoudig openen en sluiten. Een klapraam is tevens veilig, omdat dit soort ramen niet al te ver open gezet kunnen worden. Hierdoor wordt valgevaar voor kleine kinderen beperkt.

Vul ons contactformulier in of bekijk onze webshop

Een klapraam kopen is een goede investering voor de toekomst

 De klapramen van Kuldipsingh zijn altijd een duurzame oplossing. Zeker omdat dit soort ramen zijn voorzien van kozijnen die van duurzame materialen zijn gemaakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kunststof. Dit materiaal heeft de karakteristieke uitstraling van hout, maar gaat veel langer mee en blijft veel langer mooi. Naast een klapraam kunt u bij ons ook terecht voor een draaikiepraam of een schuifraam. Tevens kunt u bij ons aluminium kozijnen kopen.

 

Wij stellen uw klapraam naar wens samen

Wanneer u een klapraam wilt kopen, komt u voor verschillende keuzes te staan. Wilt u enkel of dubbel glas? Welk materiaal kiest u voor de kozijnen? Wij helpen u uiteraard graag met het maken van deze keuzes. Neem contact op met de specialisten van Kuldipsingh Geveltechniek via (+597) 55 14 56 of stuur een e-mail naar geveltechniek@kuldipsingh.net. Ook zijn wij te bereiken via ons contactformulier. Wilt u een indicatie hebben van de kosten wanneer u een klapraam gaat kopen? Vraag dan alvast een vrijblijvende offerte aan of bekijk alle mogelijkheden in onze online catalogus. Hier vindt u namelijk ook de meest actuele prijzen.