Schuifdeur kopen in Suriname

Alles voor uw klus of bouwproject

✔ Meer dan 10.000 artikelen online te bezichtigen

✔ Gemakkelijk en snel voor productinformatie en prijzen

Bent u op zoek naar een mooie schuifdeur en wilt u deze kopen om te plaatsen in uw woning in Suriname? Bij Kuldipsingh hebben we een ruim assortiment deuren beschikbaar, waaronder een schuifdeur. Dankzij een schuifdeur heeft u een prachtige overgang naar uw tuin of (dak)terras.

Vul ons contactformulier in of bekijk onze webshop

Een robuuste schuifdeur kunt u kopen bij onze bouwmarkt in Suriname

U kiest voor kwaliteit wanneer u een schuifdeur gaat kopen bij een van onze vestigingen in Suriname. Al onze schuifdeuren worden namelijk vervaardigd van aluminium profielsystemen die voldoen aan alle geldende veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Bij vervaardiging houden we rekening met isolatie, veiligheid, comfort, design en techniek. Daarnaast is het ook mogelijk om een automatische schuifdeur te kopen bij onze bouwmarkt in Suriname – ideaal voor plaatsing in uw bedrijfspand en esthetisch te combineren met onze schuiframen!

Daarnaast hebben wij ook alle installatiematerialen beschikbaar om de schuifdeur te plaatsen. Denk aan metaalprofielen, poortscharnieren en meer.

Schuifdeur

Kom langs bij een van de vestigingen of bestel online

Wilt u iedere schuifdeur in ons assortiment een keer in het echt bewonderen voor u deze gaat kopen voor uw pand in Suriname? Dan bent welkom in een van onze vestigingen. Het is ook mogelijk om de schuifdeur van uw keuze online te bestellen. Uiteraard zijn de deskundige medewerkers van onze vestigingen in Suriname ook telefonisch bereikbaar voor advies over het kopen van een schuifdeur. Bel hiervoor naar de vestiging bij u in de buurt:

Dr.S. Redmonstraat 195, Paramaribo: (+597) 47 40 87

Anamoestraat 2367, Paramaribo: (+597) 55 12 04

Duisburglaan 37, Paramaribo: (+597) 49 98 70

Martin Luther Kingweg 291, Wanica: (+597) 37 24 18

Schuifdeur kopen Suriname