Dubbele deur kopen

Alles voor uw klus of bouwproject

✔ Meer dan 10.000 artikelen online te bezichtigen

✔ Gemakkelijk en snel voor productinformatie en prijzen

Een dubbele deur kopen kan de oplossing zijn als u niet weet wat u met brede gangen kunt doen. Als u de gang wilt afsluiten is een enkele deur vaak te klein. Bij Kuldipsingh heeft u een groot assortiment om uit te kiezen. Onze medewerkers bieden u de juiste hulp en geven u graag deskundig advies bij het kopen van een dubbele deur. Maak gebruik van onze snelle service en krijg uw bestelling snel thuisbezorgd.

Vul ons contactformulier in of bekijk onze webshop

Uw nieuwe dubbele deur kopen uit een ruim assortiment 

Heeft u er altijd al van gedroomd om een dubbele deur te kopen? Een dubbele deur bestaat uit twee aparte deurvleugels die samen een opening afsluiten. Doordat de scharnieren aan de zijkanten zitten, ontstaat er in het midden een grote opening wanneer de deuren open gaan. Dit maakt het wel zo makkelijk als u grote voorwerpen wilt verplaatsen. U kiest uit een ruim assortiment van diverse deuren, zo koopt u bij ons onder andere een boerendeur. Ook een vouwdeur behoort tot de mogelijkheden. Bij Kuldipsingh is uw afbouw in goede handen!

Ervaar onze goede en snelle service

Bekijk onze webshop, bestel uw favoriete deur en ervaar onze goede en snelle service. Wilt u eerst wat meer informatie over de verschillende deuren? Bel dan naar (+597) 55 14 56 en de medewerkers van Kuldipsingh Geveltechniek beantwoorden graag al uw vragen over de technische aspecten van de dubbele deuren. U kunt ook ons contactformulier invullen of contact opnemen met een van onze vestigingen:

Dr. S. Redmondstraat 195, Paramaribo: (+597) 47 40 87

Anamoestraat 2367, Paramaribo: (+597) 55 12 04

Duisburglaan 37, Paramaribo: (+597) 49 98 70

Martin Luther Kingweg 291, Wanica: (+597) 37 24 18

Dubbele deur kopen