Vouwdeur kopen

Alles voor uw klus of bouwproject

✔ Meer dan 10.000 artikelen online te bezichtigen

✔ Gemakkelijk en snel voor productinformatie en prijzen

Bent u aan het verbouwen en wilt u graag een vouwdeur kopen om uw woning een exclusievere en luxueuze look te geven? Door een vouwdeur te kopen, creëert u van twee kleine ruimtes eenvoudig één mooie, grote ruimte en krijgt u meer licht binnen. Maak een keuze voor uw vouwdeur en ontvang kosteloos een prijsindicatie.

Vul ons contactformulier in of bekijk onze webshop

Een vouwdeur kopen geeft u meer ruimte in uw woning 

Een vouwdeur kopen heeft als voordeel dat het een flexibele deur is die u naar links of rechts opschuift. U vouwt hem gemakkelijk in als een harmonica. Op deze manier kunt u de gehele ruimte gebruiken. Bij een normale openslaande deur kunt u de ruimte rondom de deur niet gebruiken, omdat deze een grote zwaai heeft wanneer die open en dicht gaat. Door een vouwdeur te kopen heeft u dit probleem niet. Met een vouwdeur wordt u minder beperkt in uw ruimte. Bent u ook op zoek naar een andere soort deur voor de afbouw van uw woning of pand? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment. Naast een vouwdeur vindt u onder andere een dubbele deur en een boerendeur in onze groothandel.

Neem contact met ons op voor deskundig advies

Kom uw nieuwe deur kopen in onze groothandel. Onze medewerkers denken graag met u mee bij het zoeken naar de ideale deur voor uw woning. Bestelt u liever vanuit huis, maar heeft u wel vragen? U kunt contact opnemen met de specialisten van Kuldipsingh Geveltechniek door een e-mail te sturen naar geveltechniek@kuldipsingh.net of bel naar (+597) 55 14 56. Ook kunt u ons contactformulier invullen, onze medewerkers nemen dan contact met u op.

Vouwdeur kopen