Hoekijzer kopen

✔ Alles voor uw klus of bouwproject

✔ Meer dan 10.000 artikelen online te bezichtigen

✔ Gemakkelijk en snel voor productinformatie en prijzen

Een kwalitatief goed hoekijzer kopen doet u bij dé ervaren specialist. Kuldipsingh is de grootste handelsonderneming op het gebied van bouwmaterialen in Suriname. Sinds 1979 hebben wij veel ervaring opgebouwd. In onze groothandel heeft u alle benodigdheden op één plek om iedere klus of opdracht tot een succesvol einde te brengen. Wij leveren aan zowel aannemers als particulieren.

Vul ons contactformulier in of bekijk onze webshop

Een stalen of gegalvaniseerd hoekijzer kopen

In ons assortiment hebben wij hoekijzers in diverse materialen en maten aangeboden staan. Zo kunt u een stalen hoekijzer of een gegalvaniseerd hoekijzer kopen. Een gegalvaniseerd hoekijzer staat ook wel bekend als een hoekprofiel en is ongevoelig voor roest. Ook heeft het een glanzend uiterlijk. Natuurlijk is het gebruik van goed elektrische gereedschap ook van essentieel belang. Koop kwalitatief goed handgereedschap voor iedere klus. Tevens kunt u bij ons ook andere materialen kopen, zoals metaalprofielen.

 

Kom langs in onze groothandel

In onze groothandel heeft u genoeg keuze om het juiste hoekijzer te kopen. U kunt vooraf alvast ons assortiment bekijken zodat u in de winkel snel het juiste product te pakken heeft. Bent u niet in de gelegenheid om bij ons langs te komen? Bestel dan eenvoudig vanuit huis! Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of voor antwoord op uw vragen. Stuur een e-mail naar info@kuldipsingh.net, vul ons contactformulier in of neem telefonisch contact op met een van onze vestigingen:

Dr. S. Redmondstraat 195, Paramaribo: (+597) 47 40 87

Anamoestraat 2367, Paramaribo: (+597) 55 12 04

Duisburglaan 37, Paramaribo: (+597) 49 98 70

Martin Luther Kingweg 291, Wanica: (+597) 37 24 18

Hoekijzer kopen