Elektrisch gereedschap kopen

Alles voor uw klus of bouwproject

✔ Meer dan 10.000 artikelen online te bezichtigen

✔ Gemakkelijk en snel voor productinformatie en prijzen

Wilt u elektrisch gereedschap kopen om uw gereedschapskist compleet te maken of om een specifieke klus af te ronden in en rondom uw woning in Suriname? Bij Kuldipsingh heeft u een ruime keuze voor het beste gereedschap van de beste merken. Zo kunt u elektrisch gereedschap kopen van onder andere Black & Decker, Stanley, Hilco en Karcher bij onze vestigingen in Suriname. Of u nu het gereedschap in huis gebruikt of voor een werkopdracht, bij ons vindt u alles wat u nodig heeft.

Vul ons contactformulier in of bekijk onze webshop

Uw elektrisch gereedschap kopen uit een ruim assortiment 

Heeft u een klus waarbij u specifiek elektrisch gereedschap nodig heeft? Plaats dan uw bestelling in onze webshop met actuele prijzen of kom langs in een van onze vestigingen in Suriname om uw elektrisch gereedschap te kopen. Heeft u een lasapparaat nodig? Dit en nog veel meer vindt u in ons assortiment. Zo kunt u in ons uitgebreide assortiment in onze groothandel in Suriname onder andere het volgende elektrisch gereedschap kopen:

Decoupeerzaagblad

Hogedrukreiniger

Veegmachine

Klopboormachine

Cirkelzaag

Polijstmachine

Haakse slijper

Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment met handgereedschap.

Neem contact met ons op en ervaar onze goede service

Kies het elektrisch gereedschap dat u nodig heeft en ontvang kosteloos een op maat gemaakte offerte. Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd een van onze medewerkers in de winkel aanspreken. U kunt ook een e-mail sturen naar info@kuldipsingh.net, het contactformulier invullen of bellen naar een van onze vestigingen:

Dr. S. Redmondstraat 195, Paramaribo: (+597) 47 40 87

Anamoestraat 2367, Paramaribo: (+597) 55 12 04

Duisburglaan 37, Paramaribo: (+597) 49 98 70

Martin Luther Kingweg 291, Wanica: (+597) 37 24 18

Elektrisch gereedschap kopen