Lasbenodigdheden

Alles voor uw klus of bouwproject

✔ Meer dan 10.000 artikelen online te bezichtigen

✔ Gemakkelijk en snel voor productinformatie en prijzen

Wanneer u metaal moet lassen, dan is het aanschaffen van goede en veilige lasbenodigdheden cruciaal. Alleen zo krijgt u een mooi resultaat en belangrijker nog, alleen met veilig materiaal kunt u het laswerk correct uitvoeren. Lassen kan namelijk best gevaarlijk zijn. Bij het lassen werkt u met vuur en een ongeluk zit in een klein hoekje. Gelukkig voldoen de lasbenodigdheden van Kuldipsingh altijd aan alle gestelde eisen. Zo kunt u op een veilige manier lassen.

Vul ons contactformulier in of bekijk onze webshop

Dé groothandel voor alle lasbenodigdheden

 

Wanneer u twee stukken metaal aan elkaar wilt lassen, heeft u diverse lasbenodigdheden nodig. Daarom hebben wij een compleet assortiment aan lasproducten en elektrisch gereedschap dat u terugvindt in onze webshop met de actuele prijzen daarbij. We geven u hier graag een voorproefje van:

Lasdraad van verschillende soorten metaal

Soldeerstaven

Laselektroden

Inbouwdozen om op een veilige manier door elektrakabels heen te lassen

Wij helpen u graag zoeken naar de juiste lasattributen

Wanneer u een klus heeft, waarbij u moet lassen, is het belangrijk dat u de juiste benodigdheden in huis haalt en dat u alle spullen compleet heeft. Kom daarom langs in een van onze groothandels in Suriname. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@kuldipsingh.net of ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Telefonisch zijn onze vestigingen ook bereikbaar:

Dr. S. Redmondstraat 195, Paramaribo: (+597) 47 40 87

Anamoestraat 2367, Paramaribo: (+597) 55 12 04

Duisburglaan 37, Paramaribo: (+597) 49 98 70

Martin Luther Kingweg 291, Wanica: (+597) 37 24 18

Lasbenodigheden