Alles voor uw klus of bouwproject

✔ Meer dan 10.000 artikelen online te bezichtigen

✔ Gemakkelijk en snel voor productinformatie en prijzen

Wilt u klinkers bestellen voor het aanleggen van een mooi mozaïekpatroon? Bij Kuldipsingh vindt u vele varianten, waarmee u de mooiste patronen maakt. Natuurlijk kunt u ook verschillende klinkers kopen om zo uw eigen creatie aan te leggen. Gebruik de klinkers op uw oprijlaan voor een stijlvolle borderrand of creëer een mozaïekpatroon in uw voortuin.

Vul ons contactformulier in of bekijk onze webshop

Bijzondere klinkers bestellen in alle soorten en maten 

In ons assortiment kunt u klinkers en stenen bestellen in verschillende soorten, maten en kleuren. Onze klinkers zijn geschikt voor het verharden van opritten, parkeerplaatsen, gebieden rondom bedrijfspanden, maar ook voor het aanleggen van sierbestrating. U kunt onder andere de volgende bijzondere vormen klinkers bij ons bestellen:

Vierkant

Rechthoek

Trianglo

I-profiel

Bisschopsmuts

Klaver

Wilt u binnen in huis of uw bedrijfspand tegels gaan leggen? Zorg dan voor een gladde basis dankzij een vloerplaat.

Neem contact met ons op

Wilt u graag klinkers bestellen in een van onze standaard kleuren? Of heeft u een andere kleur in gedachte en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar info@kuldipsingh.net of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Als u direct een medewerker van een van de vestigingen wilt spreken, dan kunt u bellen naar een van onderstaande telefoonnummers:

Dr. S. Redmondstraat 195, Paramaribo: (+597) 47 40 87

Anamoestraat 2367, Paramaribo: (+597) 55 12 04

Duisburglaan 37, Paramaribo: (+597) 49 98 70

Martin Luther Kingweg 291, Wanica: (+597) 37 24 18

Klinkers bestellen