Professioneel transport in Suriname

Alles voor uw klus of bouwproject

✔ Meer dan 10.000 artikelen online te bezichtigen

✔ Gemakkelijk en snel voor productinformatie en prijzen

Transport in Suriname zorgt voor een aantal uitdagingen die Kuldipsingh graag te lijf gaat. Hiervoor hebben wij een aantal professionele transportmiddelen tot onze beschikking. Deze zijn geschikt voor zware ladingen van verschillende aard.

Ook zijn onze transportmiddelen voorzien van middelen om iedere lading te kunnen laden en lossen. Denk hierbij aan zware kranen en grote kiepbakken om bijvoorbeeld grote ladingen zand en grind te kunnen verplaatsen en storten.

Vul ons contactformulier in of bekijk onze webshop

Transport over de weg en het water in Suriname

Bij transport denkt u wellicht aan het vervoeren van goederen over de weg, maar deze gaan ook vaak op transport over het water, zeker in het waterrijke Suriname. Voor beide vormen van transport kunt u terecht bij dé specialist in Suriname.

Wij voeren niet alleen het transport van standaard goederen uit, maar verzorgen ook bijzonder transport van bijvoorbeeld olie of verontreinigde grond. Veel rijstboeren maken gebruik van onze transportdiensten.

Naast het transport kunt u bij ons ook terecht voor wegenbouw. 

Transport Suriname

Laat ons uw transportvraagstuk oplossen

Het transport van zware goederen of goederen die voorzichtig vervoerd moeten worden, zoals verontreinigde grond, vraagt om expertise. Deze expertise bieden wij u graag. We denken graag met u mee over een oplossing voor het transporteren van uw goederen in Suriname. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via +(597) 55 12 04. Ook kunt u ons contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@kuldipsingh.net.

Transport Suriname