Oeverbescherming

✔ Alles voor uw klus of bouwproject

✔ Meer dan 10.000 artikelen online te bezichtigen

✔ Gemakkelijk en snel voor productinformatie en prijzen

Door middel van de verschillende oplossingen van Kuldipsingh voor oeverbescherming, wordt erosie van de oevers van binnenwateren, zoals kanalen en rivieren, voorkomen. Hierbij houden we natuurlijk rekening met de omstandigheden, zoals het soort binnenwater en de eventuele aanwezigheid van scheepvaart. De oplossingen die wij bieden voor oeverbescherming kunnen zowel natuurlijk als kunstmatig zijn. Bij natuurlijke bescherming kunt u denken aan het plaatsen van houten oeverwanden en bij kunstmatige bescherming kunt u denken aan oeverwanden die gemaakt zijn van pvc.

Vul ons contactformulier in of bekijk onze webshop

De beste oplossingen voor oeverbescherming

Wij bieden de beste oplossingen voor oeverbescherming. Dit kunnen we doen voor bedrijven die langs rivieren of kanalen gevestigd zijn, maar meestal voeren we projecten uit in opdracht van overheidsinstanties. Wij zijn het dus gewend om zeer grote waterbouw-, grondverzet en zeekeringprojecten uit te voeren en hebben hier dan ook het juiste materiaal voor. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een damwand. Wanneer er grote projecten zoals oeverbescherming uitgevoerd moeten worden, is het opstellen van een goed plan van aanpak cruciaal. Zo weet u vooraf hoelang het project zal duren en wat het gaat kosten. Ook wordt het goed duidelijk welke stappen er ondernomen dienen te worden en wat voor deze ruwbouw nodig is.

Overleg samen met ons over een plan van aanpak

Neem ruim voordat het project moet beginnen contact met ons op. Dit kan door te bellen naar onze speciale afdeling Kuldipsingh Totale Concrete (+597) 48 12 31 of door een e-mail te sturen naar info@kuldipsingh.net. Ook het invullen van ons contactformulier is mogelijk.

Oeverbescherming