Wandbekleding Suriname

Alles voor uw klus of bouwproject

✔ Meer dan 10.000 artikelen online te bezichtigen

✔ Gemakkelijk en snel voor productinformatie en prijzen

Bij Kuldipsingh heeft u ruime keuze als het aankomt op wandbekleding voor uw pand in Suriname. Bent u renovatiewerkzaamheden aan het uitvoeren of zelfs een volledig nieuwe pand aan het bouwen? Onze medewerkers helpen u graag verder om de perfecte ruw- en afbouwmaterialen te vinden zodat het project goed wordt opgeleverd.

Vul ons contactformulier in of bekijk onze webshop

Uw nieuwe dubbele deur kopen uit een ruim assortiment 

Wilt u graag dat de wandbekleding in uw pand in Suriname goed bevestigd blijft? Dan is het wellicht aan te raden om gebruik te maken van stevige gipsplaten. Hier kunt u dan allerlei accessoires aan bevestigen, zonder dat de sterkte van de wand wordt verminderd. Naast de goede wandbekleding is het ook handig als u de juiste bouwmaterialen gebruikt voor uw project in Suriname. Wij bieden u een compleet assortiment waar u alles in één keer kunt bestellen.

Ervaar onze goede en snelle service

In onze webshop vindt u een ruim assortiment aan wandbekleding wat ook allemaal verkrijgbaar is in onze vestigingen in Suriname. U vindt hier altijd alle actuele prijzen, zodat u eenvoudig voor uzelf een prijsindicatie kunt opstellen. Heeft u vragen of wilt u graag wat extra advies? Dan staan wij voor u klaar. Neem contact met ons op door te mailen naar info@kuldipsingh.net, vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op met een van onze vestigingen:

Dr. S. Redmonstraat 195, Paramaribo: (+597) 47 40 87

Anamoestraat 2367, Paramaribo: (+597) 55 12 04

Duisburglaan 37, Paramaribo: (+597) 49 98 70

Martin Luther Kingweg 291, Wanica: (+597) 37 24 18

Wandbekleding Suriname