build it, fix it – think KULDIPSINGH

VESTIGINGEN

build it, fix it – think KULDIPSINGH

VESTIGINGEN

Kuldipsingh Valex

Kuldipsingh Valex

Voor mensen die geld willen wisselen in Suriname, heeft Kuldipsingh Valex opgezet. Bij ons kunt u geld wisselen op een veilige, voordelige en betrouwbare manier. Met name in Paramaribo bleek hiervoor een grote behoefte te bestaan. Ons kantoor is gevestigd aan de Anamoestraat in Paramaribo-Noord, naast de gebouwen van Handelmaatschappij Kuldipsingh en Kuldipsingh Metals. Daarom hebben we in Suriname een drive-through-exchange, een servicegericht wisselkantoor waar u, zonder uit uw auto te hoeven stappen, geld kunt wisselen tegen de beste wisselkoersen.

De expertises van Valex:

waarde transport

geld wisselen

waardetransport

geld wisselen

Plaats eenvoudig een aanvraag om geld te wisselen in Suriname

Voordat u geld kunt wisselen bij hét geldwisselkantoor in Suriname, doet u eenvoudig een aanvraag online. U geeft hierbij aan hoeveel geld u wilt wisselen, welke valuta u al in handen heeft en welke valuta u graag zou willen ontvangen. Wij geven dan aan wat de wisselkoers is en wat deze transactie u gaat kosten. De wisselkoersen zijn in ieder geval altijd gunstig. Daarna kunt u op een veilige, voordelige en betrouwbare manier uw geld wisselen. Wilt u geld wisselen om diverse bouwmaterialen te kopen? In ons assortiment vindt u een diversiteit aan producten. Zo koopt u bij ons onder andere sanitair en pvc-buizen.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Zou u graag een bepaald bedrag willen wisselen in een andere valuta, maar heeft u nog vragen? Neem dan contact op met een van de medewerkers van Valex door te bellen naar (+597) 45 75 72, een bericht te sturen naar valex@kuldipsingh.net of door ons contactformulier in te vullen. Wij beantwoorden uw vragen vervolgens zo spoedig mogelijk. Maak gebruik van onze betrouwbare service om geld te wisselen in Suriname.

E-mail uw vraag

}

Contact & Openingstijden

Klantenservice

+(597) 45 75 72