drive-thru exchange:
geld wisselen tegen de beste koersen

Kuldipsingh Valex

Voor mensen die geld willen wisselen in Suriname, heeft Kuldipsingh Valex opgezet. Bij ons kunt u geld wisselen op een veilige, voordelige en betrouwbare manier.

Met name in Paramaribo bleek hiervoor een grote behoefte te bestaan. Ons kantoor is gevestigd aan de Anamoestraat in Paramaribo-Noord, naast de gebouwen van Handelmaatschappij Kuldipsingh en Kuldipsingh Metals. Daarom hebben we in Suriname een drive-through-exchange, een servicegericht wisselkantoor waar u, zonder uit uw auto te hoeven stappen, geld kunt wisselen tegen de beste wisselkoersen.

De expertises van Valex:

waarde transport

geld wisselen

waardetransport

geld wisselen

Plaats eenvoudig een aanvraag om geld te wisselen in Suriname

Online aanvraag
Voordat u geld kunt wisselen bij hét geldwisselkantoor in Suriname, doet u eenvoudig een aanvraag online. U geeft hierbij aan hoeveel geld u wilt wisselen, welke valuta u al in handen heeft en welke valuta u graag zou willen ontvangen. Wij geven dan aan wat de wisselkoers is en wat deze transactie u gaat kosten. De wisselkoersen zijn in ieder geval altijd gunstig. Daarna kunt u op een veilige, voordelige en betrouwbare manier uw geld wisselen.

Wilt u geld wisselen om diverse bouwmaterialen te kopen? In ons assortiment vindt u een diversiteit aan producten. Zo koopt u bij ons onder andere sanitair en pvc-buizen.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden
Zou u graag een bepaald bedrag willen wisselen in een andere valuta, maar heeft u nog vragen? Neem dan contact op met een van de medewerkers van Valex door te bellen naar (+597) 45 75 72, een bericht te sturen naar valex@kuldipsingh.net of door ons contactformulier in te vullen. Wij beantwoorden uw vragen vervolgens zo spoedig mogelijk. Maak gebruik van onze betrouwbare service om geld te wisselen in Suriname.

Waardetransport
Daarnaast verzorgt Valex beveiligde waardetransporten voor bedrijven.

E-mail uw vraag

}

Contact & Openingstijden

Klantenservice

+(597) 45 75 72