build it, fix it – think KULDIPSINGH

VESTIGINGEN

build it, fix it – think KULDIPSINGH

VESTIGINGEN

Kuldipsingh Valex

Kuldipsingh Valex

Op Kuldipsingh valt ook nog op een andere manier te bouwen: namelijk geld wisselen op een veilige, voordelige en betrouwbare manier. Met name in Paramaribo bleek hiervoor een grote behoefte te bestaan. Om die reden heeft The Kuldipsingh Group een speciaal “drive-thru” wisselkantoor geopend. Het kantoor is gevestigd aan de Anamoestraat in Paramaribo-Noord, naast de gebouwen van Handelmaatschappij Kuldipsingh en Kuldipsingh Metals.

Onder de naam Valex is hier een servicegericht wisselkantoor gerealiseerd, waar mensen zonder uit de auto te hoeven stappen, geld kunnen wisselen tegen de beste koersen.

Daarnaast verzorgt Valex beveiligde waardetransporten voor bedrijven.

De expertises van Valex:

waarde transport

geld wisselen

waardetransport

geld wisselen

Op Kuldipsingh valt ook nog op een andere manier te bouwen: namelijk geld wisselen op een veilige, voordelige en betrouwbare manier.

Daaraan bleek met name in Paramaribo grote behoefte te bestaan. Vandaar dat The Kuldipsingh Group een speciaal “drive-thru” wisselkantoor opende aan de Anamoestraat in Paramaribo-Noord, naast de gebouwen van Handelmaatschappij Kuldipsingh en Kuldipsingh Metals.

Onder de naam Valex is hier een servicegericht wisselkantoor gerealiseerd waar mensen, zonder uit de auto te hoeven stappen, geld kunnen wisselen tegen de beste koersen.

• drive-thru exchange

• de beste koersen

• veilig

• betrouwbaar

• servicegericht

E-mail uw vraag

}

Contact & Openingstijden

Klantenservice

+(597) 45 75 72