Tweede Kuldipsingh winkel voorzien van digitale prijslabels!

16 sep 2020

In december 2019 introduceerde Kuldipsingh de digitale prijslabels in haar winkel te Duisburglaan. Langzamerhand wordt dit concept toegepast bij alle Kuldipsingh winkels.

De tweede winkel die voorzien werd van deze super moderne prijslabels is de Kuldipsingh winkel te Martin Luther Kingweg 291 (Highway). Het personeel heeft heel hard haar best gedaan om dit alles te realiseren binnen de gegeven periode. Om alles vlot te laten verlopen, waren de werknemers genoodzaakt de nodige voorbereidingen te treffen, zoals het reorganiseren van de producten, het vervangen van de schappen, het kiezen van de juiste bevestigingsmaterialen voor de schappen en het plaatsen van barcodes. Na al het harde werk was het op vrijdag 28 februari een feit.

De digitale prijslabels zijn voorzien van een omschrijving van het desbetreffende product en de prijs. Ook is er een QR code zichtbaar die de klanten kunnen scannen met hun mobiel en hen direct leidt naar het product in onze online catalogus. Dit alles is mede mogelijk gemaakt door Qdisplay.

Kuldipsingh is een ieder die heeft bijgedragen aan dit project enorm dankbaar en hoopt hiermee een positieve bijdrage te leveren aan de klantenervaring.

 

Fotoalbum

nieuwsTweede Kuldipsingh winkel voorzien van digitale prijslabels!