gespecialiseerd in het fabriceren van
diverse soorten bouwstenen, bestatingen en duikers

Kuldipsingh Total Concrete N.V.

Kuldipsingh Total Concrete N.V. draagt letterlijk een steentje bij aan het bouwen en bestraten in Suriname.

Bij het maken van een ontwerp voor een woonhuis of bedrijfspand wordt steeds vaker de omgeving van het pand ook meegenomen. Met de bouw- en straatstenen van Kuldispingh Total Concrete kan een sfeer worden gecreëerd die voldoet aan ieders wensen.

Productielijn met mogelijkheden
Dankzij de productielijn Hess RH1500-3 produceert Kuldipsingh Total Concrete bouw- en straatstenen in een handomdraai. Daarnaast worden met deze machine diverse soorten sierbestrating gemaakt.

Assortiment sierbestrating
Het assortiment sierbestrating bestaat uit bestratingselementen voor opritten en parkeerplaatsen en uit bestratingselementen geschikt voor de tuin. De sierbestrating is verkrijgbaar in verschillende kleuren en diktes. Ook levert Kuldipsingh Total Concrete bestratingselementen die zijn afgewerkt met een topstructuur of met een driekleurige deklaag.

Zeer duurzaam
Het beton dat wordt gebruikt voor de tegels, trottoirbanden, opsluitbanden, v-goten, klinkers, duikers en bouwstenen is zeer duurzaam eenvoudig te onderhouden. Zon, regen, wind of andere weersomstandigheden hebben nagenoeg geen invloed op de kwaliteit van de betonnen tegels of op de andere betonnen producten van Kuldipsingh Total Concrete.

Betonproducten voor afwatering
Naast de sierbestrating produceert Kuldipsingh Total Concrete ook producten voor afwatering of verfraaiing van het terrein. V-goten, trottoirkolken en duikers zijn gemaakt om regenwater af te voeren en om een duidelijk scheiding tussen rijbaan en trottoir te creëren.

Duikers
Voor het produceren van de duikers, maar ook voor het produceren van septictankbuizen, trottoirkolken en erfputten maakt Kuldipsingh Total Concrete gebruik van de productielijn Hess Variant 2500D. Met een andere productielijn, de Hess HS-IV, worden onder andere de bandgoten, v-goten (beide met sparing en met of zonder ingestort rooster), inritbanden en stootbanden geproduceerd.

Prefab betonnen elementen
Kuldipsingh Total Concrete produceert ook bijbehorende prefab elementen, zoals betonnen platen met of zonder mangat, rioolputten en u-goten. Voor verfraaing van de tuin kunnen er ook betonnen banken of een betonnen terrasset vervaardigd worden. Een betonnen mast voor verlichting of luchtkabels maken het assortiment compleet.

 

De expertises van Total Concrete N.V.

ruwbouw

ruwbouw

Producten en diensten

(Sier)Bestrating

Bouwstenen

Betonproducten

Duikers, septictankbuizen en erfputten

E-mail uw vraag

}

Contact & Openingstijden

Klantenservice

+(597) 48 12 31

Kuldipsingh Total Concrete N.V.