build it, fix it – think KULDIPSINGH

VESTIGINGEN

build it, fix it – think KULDIPSINGH

VESTIGINGEN

Voorgespannen beton

Kuldipsingh Total Concrete – Prefab-division is gespecialiseerd in de vervaardiging van voorgespannen betonelementen zoals liggers voor bruggen, heipalen en vloerplaten.

De fabricage van deze elementen gebeurd volgens het ‘lange bank principe’: Om geprefabriceerde elementen te kunnen maken wordt er in de betonwarenindustrie gewerkt met lange trekbanken. De draden of strengen worden gespannen tussen twee zware betonmassieven of stalen balken, die aan een zware fundering verankerd zijn. In de bank wordt vervolgens het beton gegoten.

Groot voordeel van deze methode is dat er betonelementen kunnen worden gefabriceerd met een grotere lengte. Daarnaast kan daardoor beter worden ingespeeld op de vraag naar verschillende soorten betonelementen.

Op dit moment wordt er bij KTC Prefab-division vooral gewerkt met de TL mal, de RL-mal, de 400×400 palenmal, de 300×300 palenmal en de damwandmal.

ISO 9001:2015 GECERTIFICEERD
We streven er naar om altijd zo hoog mogelijke kwaliteit en service te leveren. Daarom kiezen we voor een ISO certificering.