Betonmortel

Voordat u betonmortel gaat kopen, wilt u wellicht weten wat de bestanddelen hiervan zijn. Wij vertellen u er graag alles over zodat u op de hoogte bent. 

Perfecte mix

Zand, steenslag, cement en water vormen de basisingrediënten van betonmortel. Kuldipsingh Readymix combineert deze ingrediënten voor u tot een perfecte mix die u in onze vestigingen en in de online shop kunt aanschaffen. Indien nodig, voegen we chemische hulpstoffen toe die zorgen voor optimale eigenschappen.

Betonmortel van goede kwaliteit kopen

De betonsamenstellingen worden gemaakt in ons laboratorium. Om constante kwaliteit te waarborgen, voeren we hier iedere dag controles uit. Onze geraffineerde doseercomputer zorgt bovendien voor een zeer nauwkeurige en constante samenstelling van de betonmortel die u bij ons kunt kopen. Zo verzekert u zich van de beste kwaliteit en van het kopen van de meest geschikte betonmortel voor elke bouwactiviteit. Natuurlijk kunt u bij ons ook betonijzer, betonmortel en kant-en-klaar beton bestellen.

Schakel ons ook in voor aanvullende diensten

Na het kopen, is ook een goed transport vereist voor de betonmortel. Met onze gespecialiseerde betonmixer- en betonpomp trucks weet u zeker dat de mortel snel en vers op de bouwplaats arriveert, net als alle andere betonproducten. Ook voor transport- en andere diensten kunt u ons inschakelen. Voor alle diensten brengen wij ook graag een offerte uit. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden. Dit kan door ons contactformulier in te vullen of door te bellen naar een van onze vestigingen:

Dr. S. Redmondstraat 195, Paramaribo: (+597) 47 40 87

Anamoestraat 2367, Paramaribo: (+597) 55 12 04

Duisburglaan 37, Paramaribo: (+597) 49 98 70

Martin Luther Kingweg 291, Wanica: (+597) 37 24 18

Hadji Iding Soemitaweg 514, Commewijne:  (+597) 35 76 46

RuwbouwBetonmortel