build it, fix it – think KULDIPSINGH

VESTIGINGEN

build it, fix it – think KULDIPSINGH

VESTIGINGEN

Aluminium ramen, deuren en kozijnen

Aluminium ramen, deuren of kozijnen kopen bij ons betekent werken met kwaliteitsmaterialen van de specialist. Bel ons en maak gebruik van service op maat.

Wilt u goede aluminium ramen, deuren of kozijnen kopen om te gebruiken bij de verbouwing van uw pand in Suriname? Kuldipsingh Geveltechniek is gespecialiseerd in het produceren en leveren van aluminium ramen, deuren en kozijnen. Wij leveren aluminium profielsystemen voor ramen en deuren die voldoen aan alle Europese normen op het gebied van isolatie, veiligheid, design en techniek. Al deze materialen zijn verkrijgbaar in de winkels van Kuldipsingh en zijn tevens online te bestellen.

Aluminium ramen, deuren en kozijnen in uiteenlopende varianten kopen

Bij Kuldipsingh Geveltechniek streven wij altijd naar het leveren van een zo hoog mogelijke kwaliteit en service. Wij voldoen aan de geldende ISO 9001:2015 norm. Dit betekent dat wij gecertificeerd zijn en voldoen aan alle gestelde eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Goede service en het bieden van de juiste hulp is voor ons essentieel. Wanneer u nieuwe aluminium ramen, deuren of kozijnen bij ons komt kopen voor uw project in Suriname, staan wij u bij met duidelijk advies. Kies er bijvoorbeeld voor om een mooi draaikiepraam in uw kozijnen te bouwen of plaats een landelijke dubbele deur. Enkele andere ramen die wij in ons assortiment hebben zijn:

Taatsramen

Uitzetramen

Schuiframen

Openslaande ramen

Security jaloezieramen

Maak gebruik van onze service op maat

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en kunnen u daarom voorzien van deskundig advies. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voordat u nieuwe aluminium ramen, deuren of kozijnen gaat kopen voor uw project in Suriname? Stuur dan een e-mail naar geveltechniek@kuldipsingh.net, vul het contactformulier op onze website in of bekijk de prijzen van de producten in onze online shop. Natuurlijk zijn wij ook telefonisch bereikbaar via (+597) 55 14 56. Maak gebruik van onze diensten op het gebied van afbouw in Suriname en zorg ervoor dat u de juiste aluminium ramen, deuren en kozijnen gaat kopen.

ISO 9001:2015 GECERTIFICEERD
We streven er naar om altijd zo hoog mogelijke kwaliteit en service te leveren. Daarom kiezen we voor een ISO certificering.

Gerelateerde producten en diensten

Schuifdeuren en automatische schuifdeuren

Glassoorten

Vliesgevels en gordijngevels