Ook peuters op bezoek bij Kuldipsingh!

3 jul 2023

Kuldipsingh gelooft écht dat de jeugd de toekomst is van morgen. Op donderdag 22 juni 2023 kreeg Handelmaatschappij Kuldipsingh N.V. aan de Duisburglaan bezoek van hele lieve kindertjes. Alleen was het deze keer net iets anders; het waren peuters van  Phyrell’s Oppas in de leeftijdsklasse van 3-4 jaar.

In verband met het thema “gereedschappen” voor de maand juni heeft het oppashuis het verzoek gedaan om de focus te leggen op ons assortiment aan gereedschappen. Het doel van dit bezoek was dus om de kinderen een kijkje te laten nemen in de winkel en hen bekend te maken met de gereedschappen die zij makkelijk kunnen herkennen in huis zoals bruchcutters, schroevendraaiers, deursloten, zagen, grasmaaiers, maar ook met wat sanitair producten zoals toiletpotten, kranen, spiegels en douchekranen.

De groep bestond uit 6 kindertjes die allemaal heel flink en nieuwsgierig waren. Het verbaast ons iedere keer dat de kinderen, zelf op die leeftijd al, de producten herkennen en de toepassing kunnen aangeven.  Na afloop kregen de kinderen een schooltas van Kuldipsingh.

Wij hopen de peuters met deze rondleiding van jongs af aan te hebben bijgeschoold over de producten die zij thuis tegenkomen en wensen ze verder heel veel pret, kennis en succes toe.

Fotoalbum

Handelmaatschappij Kuldipsingh N.V.Ook peuters op bezoek bij Kuldipsingh!