kant-en-klare betonmortel
van hoge kwaliteit

Kuldipsingh Readymix N.V.

Kuldipsingh Readymix N.V. betonmortel, de basis van ieder huis. Accuraat, snel en kwaliteit gegarandeerd.

Kuldipsingh Readymix vervaardigt en levert kant-en-klare betonmortel van topkwaliteit. Aan de basis ingrediënten (zand, steenslag, cement en water)  kunnen, afhankelijk van de toepassing, chemische hulpstoffen worden toegevoegd die specifieke eigenschappen van de verse betonmortel (zoals verwerkbaarheid en bindtijd), naar wens kunnen beïnvloeden.

Continuïteit, kwaliteit en tijdige levering
Het maken van het beton gebeurt in drie volautomatische en digitaal gestuurde betoncentrales. Deze centrales staan garant voor continuïteit, kwaliteit en tijdige levering. De betoncentrales zijn allemaal via een netwerk met elkaar verbonden.

Diverse mengsels mogelijk
Om te voorkomen dat werkzaamheden bij een storing stil komen te liggen, is ervoor gekozen om de informatie over de betonsamenstelling van orders op een centrale plek op te slaan. Door deze werkwijze kan er in geval van nood eenvoudig worden uitgeweken naar een andere centrale. Er kan gekozen worden uit een reeks van standaard betonmengsels. Het is ook mogelijk om speciale mengsels te maken die moeten voldoen aan specifieke eisen die aan een bouwproject worden gesteld.

Constante kwaliteit
Een compleet betonkwaliteitsbewakingssysteem met dagelijkse bemonstering en metingen in eigen laboratorium waarborgt een constante kwaliteit van de geleverde betonmortel.

Truckmixers en betonpompwagens
Kuldipsingh Readymix heeft een uitgebreide vloot van truckmixers en betonpompwagens waarmee de kant-en-klare mortel tot in de bekisting kan worden aangeleverd. Hiervoor beschikt Kuldipsingh Readymix over truckmixers met een inhoud variërend van 7m3 tot 12m3 en betonpompwagens met een hydraulische boomlengte van 34 tot 46 meter.

ISO 9001:2015 GECERTIFICEERD

We streven er naar om altijd zo hoog mogelijke kwaliteit en service te leveren.
Daarom kiezen we voor een ISO certificering.

De expertises van Readymix:

ruwbouw

ruwbouw

E-mail uw vraag

}

Contact & Openingstijden

Klantenservice

+(597) 37 24 14

Kuldipsingh Readymix N.V.