Kuldipsingh is 40 jaar en trakteert stichting Mijnzorg!

27 jan 2020

Op 14 december 2019 is Kuldipsingh 40 jaar geworden en wie jarig is trakteert! Onder de vlag “Kuldipsingh Social Support 2020” willen wij de Surinaamse gemeenschap trakteren. Daarom hebben we ervoor gekozen om diverse goede-doelen-organisaties te ondersteunen.

Zo doneerde Kuldipsingh verschillende producten, zoals een ijskast, magnetron, printer, computers, bedden, matrassen en nog veel meer aan stichting Mijnzorg die door de kinderen nuttig gebruikt zullen worden.

“De Stichting Mijnzorg bestaat bijkans 10 jaar en heeft door de jaren heen vele donaties gehad, kleine en grote. Elke geste wordt op prijs gesteld, omdat die ter ondersteuning van onze kinderen dient. De donatie van Kuldipsingh is echter in tegenstelling tot andere, tot het laatste item geheel naar de wensen en behoefte van het tehuis. Yes, we got all that we needed and asked for. Thanks a lot Kuldipsingh!” ~Selita van Dams – voorzitter St. Mijnzorg

De ondersteunende bijdrage aan stichting Mijnzorg is één van de zes projecten die Kuldipsingh in het kader van “Kuldipsingh Social Support 2020” al heeft volbracht. Blijf onze nieuwsberichten in de gaten houden voor de overige 5 goede-doelen-organisaties!

 

Fotoalbum

nieuwsKuldipsingh is 40 jaar en trakteert stichting Mijnzorg!