Kuldipsingh is 40 jaar en trakteert Stichting Matoekoe

30 sep 2020

De geboorte van een kind is een wonderbaarlijk moment voor de ouders en familieleden. Een baby kan gezond en wel ter aarde komen, maar helaas is het niet altijd zo. Een kind met een verstandelijke beperking wordt ook beschouwd als een kind van de maatschappij. De stichting Matoekoe is er één, waar kinderen met een verstandelijke beperking worden gedragen.

Kuldipsingh heeft de Michaël zaal compleet gerenoveerd, zodat de kinderen zich lichamelijk in een geriefelijke ruimte kunnen ontspannen onder begeleiding van de professionals. De kinderen van het tehuis, alsook de kinderen die de scholen bezoeken, mogen nu met plezier gebruik maken van de compleet nieuwe toiletten groep om hun behoeften te doen. Verder heeft Kuldipsingh een bijdrage kunnen leveren aan het herstellen van de tuinbouw tent met een opslagruimte, waar de kinderen hun gereedschappen kunnen bewaren. Na het tuinieren mogen zij hun handen en voeten wassen in de nieuwe badkamer.

Oprechte, niet berekende dankbaarheid ontstaat slechts in een grote ziel. Zij verkwikt het hart van degene aan wie zij geschonken wordt en versterkt zijn geloof in de mensheid. -Samuel Johnson

“Woorden volstaan niet om onze bijzondere dankbaarheid uit te drukken aan de firma Kuldipsingh N.V. voor hun bijdrage aan het heel pedagogisch centrum Matoekoe. Blijdschap en dankbaarheid bevangen ons bij de aanblik van het gerestaureerde auditorium. Het dak is vernieuwd en het gebouw is van binnen en buiten geverfd. De vernieuwde toiletten bij de schoollokalen en de bouw van een lokaliteit bij de landbouwtuin, voor opslag van tuingereedschappen met bad en toilet faciliteit zijn allemaal gerestaureerd door Kuldipsingh.

Uw ondersteuning aan het helpen creëren van een kindvriendelijke plaats is met geen woorden te beschrijven. Wij danken Kuldipisingh Social Support 2020 en hopen dat andere   ondanks de heersende situatie uw voorbeeld mogen volgen.”

Gran tangi Kuldipsingh!

~ Mevr. R. Franklin ~ Voorzitter Stichting Matoekoe

Wij gaan door met het leveren van de ondersteunende bijdrage aan de sociale instellingen die vallen onder het project “Kuldipsingh Social Support 2020”. Houd onze nieuwsberichten dus in de gaten en blijft u veilig!
 

Fotoalbum

nieuwsKuldipsingh is 40 jaar en trakteert Stichting Matoekoe