Kuldipsingh is 40 jaar en trakteert internaat Eben Haëzer!

25 aug 2020

 

Ondanks de beperkingen door de Covid-19, gaan wij door met de uitvoering van het project “Kuldipsingh Social Support 2020”.

Deze keer werd het internaat Eben Haëzer gesteund door middel van de renovatie van de toiletten, de plaatsing van een buitenkraan, waar kinderen na het spelen hun handen en voeten kunnen wassen, en heeft het gebouw een verfbeurt gekregen.
Verder hebben de kinderen door de plaatsing van plafondventilatoren nu ook verkoeling in de slaap- en woonkamers. Ook worden hun tassen nu netjes bewaard in de nieuw geplaatste lockers en kunnen zij genieten van een leuk schoolbord dat hun creativiteit een extra boost geeft.

“Woorden volstaan niet om onze bijzondere dankbaarheid uit te drukken aan de firma Kuldipsingh N.V. voor hun gulle Social Support 2020 aan het internaat Eben Haëzer. Wij zijn diep ontroerd bij de aanblik van het volledig van binnen en buiten geverfde gebouw, de vernieuwde keuken, toiletten en ventilatoren. Uw support m.b.t. de creatie van een veilige plek voor de kinderen is onbeschrijfelijk. Als bedrijf bent u een voorbeeld voor ons allen in Suriname.”
~ Orvea Cooman ~ voorzitter internaat Eben Haëzer (Suriname)

Voor zover de Covid-19 maatregelen het toestaan, zullen wij doorgaan met het ondersteunen van sociale instellingen die vallen onder het project “Kuldipsingh Social Support 2020”. Houd onze nieuwsberichten dus in de gaten en stay safe!

 

Fotoalbum

nieuwsKuldipsingh is 40 jaar en trakteert internaat Eben Haëzer!