Wegenbouw en afwatering

Net als in andere landen is de wegenbouw in Suriname erg belangrijk. Een goede bereikbaarheid van bedrijven in Suriname zorgt mede voor een betere economie van het land. Veilige wegen zijn hiervoor een belangrijke voorwaarde.

Kuldipsingh in Suriname heeft jarenlange ervaring op het gebied van wegenbouw en alles wat hierbij komt kijken.

Wij helpen u graag met de diverse aspecten van de wegenbouw in Suriname

De wegen moeten bestand zijn tegen hoge temperaturen en tropische regenbuien, waarbij veel water in een keer valt. Om een goede weg te realiseren is, zeker met de tropische buien die Suriname kent, een degelijke ondergrond en een goede afwatering nodig. Kuldipsingh kan u daarmee uitstekend van dienst zijn.

Bij een goed wegennet, hoort ook een deugdelijk rioolstelsel. Het ontwerpen en bouwen van betrouwbare wegen, afwatering en rioolstelsel kan alleen met de nodige kennis en ervaring. Iets dat Kuldipsingh al jarenlang in huis heeft. Wij regelen het grondverzet voor u om daarna de weg te realiseren. Wij bouwen op een duurzame manier.

Maak gebruik van onze kennis en ervaring

Wilt u gebruikmaken van onze producten en diensten op het gebied van wegenbouw in Suriname? Bijvoorbeeld het transporteren van uw goederen naar de plek van bestemming of wilt u producten zoals een waterpomp kopen? Neem dan contact op met de experts van Kuldipsingh Infra door te bellen naar (+597) 45 75 19 of stuur een e-mail naar info@kuldipsingh.net.

U kunt ook ons contactformulier invullen, waarna onze medewerkers zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Heeft u vragen over de mogelijkheden op het gebied van wegenbouw in Suriname? Ook dan staan wij u natuurlijk graag te woord.

Gerelateerde producten en diensten

Steengroeve

Waterbouw: grondverzet en zeekeringen

Civiele betonbouw

Kuldipsingh Infra N.V.Wegenbouw en afwatering