Civiele betonbouw

Binnen de civiele betonbouw zijn grote betonnen bouwwerken een belangrijke pijler. Denkt u hierbij aan het bouwen van viaducten, bruggen en tunnels.

Kuldipsingh is al jarenlang gecertificeerd voor het maken van kwalitatief hoogstaand beton en heeft veel ervaring opgebouwd.

Wij leveren keer op keer maatwerk in de civiele betonbouw

Dankzij onze ruime ervaring met prefab betonelementen (onder andere heipalen en damwanden) hebben onze medewerkers een brede kennis. Hierdoor zijn wij in staat om zelfstandig grote betonwerken te realiseren: van beton mixen en het verzorgen van transport in Suriname tot en met de stort van het beton. Dit is voor ons dan ook de reden om onze kennis en ervaring op grotere schaal in te zetten. Zo kunnen wij onder andere wegen voor u aanleggen.

Kennis en vakmanschap in de civiele betonbouw

 Wij hebben de kennis, ervaring én het vakmanschap op het gebied van civiele betonbouw in huis om omvangrijke projecten tot een goed einde te brengen. Alle benodigdheden zijn bij ons verkrijgbaar op één locatie. De ISO-certificering voor het maken van beton in combinatie met ons bewezen vakmanschap, heeft er in de loop der jaren voor gezorgd dat wij een betrouwbare partner zijn in de civiele betonbouw.

Ontdek onze diensten in de civiele betonbouw

Wilt u gebruikmaken van onze diensten in de civiele betonbouw? Neem dan nu telefonisch contact met ons op via (+597) 45 75 19. Bent u niet in de gelegenheid om ons te bellen? Stuur dan een e-mail naar info@kuldipsingh.net of vul het contactformulier op onze website in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Bent u op zoek naar specifieke producten? Bekijk dan onze online catalogus en neem contact met ons op.

Gerelateerde producten en diensten

Steengroeve

Wegenbouw en afwatering

Waterbouw: grondverzet en zeekeringen

Kuldipsingh Infra N.V.Civiele betonbouw